Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Nightlife infók

A tegnapi nap megjelent egy masszív videó, amelyben egy FIZZ TV adás keretében mutatják be a Ballad of Gay Tony éjszakai életét. Ezek után talán várható is volt, hogy a hivatalos weboldal Exclusive Features részlegében elérhetővé válik a Nightlife szekció is.

Mmindhárom klubról (Bahama Mamas, Maisonette 9, Hercules) található egy rövid leírás, de az új minijátékokról is szó esik. Igazából újat nem olvashatunk, ám két új kép napvilágot látott:

GTA GTA

Na, ki látható az első képen? :D

UPDATE: A GTA 'Hood weboldalnak köszönhetően újabb részletek derültek ki a minijátékokról:

  • Luis feladata lesz távol tartani a "balhékat" Tony klubjaiból.

  • A Maisonette 9-ben vagy a Hercules-ben Luis bármikor leihatja magát a bárban - így nem kell külön elhívni egy barátot, mint eddig kellett.

  • Ha Luis túl sokat iszik, elsötétül a kép és valahol máshol ébred fel.

  • A tegnapi videón látszik egy pezsgőivó verseny is, ahol ha Luis túl gyorsan iszik, az elfogyasztott mennyiséget kihányja - amellett, hogy be lesz rúgva illetve elsötétül a kép...

  • Luis táncolhat egyedül, de akár csoportban is. Ha elég jól táncolsz egy csaj előtt, akkor a nő elhív valami eldugott helyre és... nos, kitaláljátok.
2009.10.16 06:45 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 10. 16. 11:15
Na végre, ezt a szekciót már nagyon vártam.
A Roman-os képen jól látható a Maisonette 9 külseje, így végre sikerült őt is megtalálni.http://www.gta4.net/map/?...-46.9775390625|

hunmike94
Offline
2009. 10. 16. 14:47
jújjj ez nagyon jól hangzik és be is lehet rugni saját magunka ,és még hányni is ÁÁ áááá már alig birom kivárni az október 29.-ét de remélem a szünetbe jó gyorsan telik majd az idő.

danike0052
Offline
2009. 10. 16. 20:13
Előre is bocsi, hogy ha hülyeséget kérdezek, de ez valami újabb kiegészítő lenne? Vagy mi lenne ez a Nightlife pontosan?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink