Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Rockstar játékok a PlayStation Store-on

Nemrég a Rockstar kiadott egy közleményt, amelyben bővebben beszélnek arról, hogy mely PSP játékaik kerülnek fel a PlayStation Store-ra. Habár Magyarországon kicsit bajos használni a PS online boltját, azért mindenképp érdemes írnunk róla. (Ha valaki esetleg tud pontosabb infót adni, hogy itthon hogyan lehet vásárolni a PlayStation Store-on, azt megköszönnénk!)

A Rockstar néhány játéka, pontosabban a Midnight Club 3: DUB Edition, Midnight Club: L.A. Remix és Manhunt 2 PSP játékok már letölthetők/megvásárolhatók a PlayStation Store-on. Aki nem rendelkezik PSPgo-val (márpedig nem sok magyarnak van), az se búsuljon - csak egy nagy kapacitású memóriakártya szükséges a letöltéshez.

Október 22-étől azonban bővül a megvásárolható Rockstar játékok száma, mégpedig olyan címekkel, mint a Beaterator, Grand Theft Auto: Chinatown Wars, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Grand Theft Auto: Liberty City Stories, vagy a The Warriors.

2009.10.16 07:36  ▪ Forrás: GTA Hood  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink