Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Nightlife montázs

Özönlenek a hírek... Ma az IGN.com közzétett egy Gameplay összeállítást a Ballad of Gay Tony-ból, amelyben többnyire robbanásokat láthattunk. Most egy újabb ilyen összeállítással rukkoltak elő, amelyben a DLC egyik legfontosabb elembe, az éjszakai életbe nyerhetünk mélyebb bepillantást.

Mivel a videóban erősen szexuális tartalmú elemek is láthatók, először igazold, hogy valóban elmúltál 18 éves! (Különben jön Pedobear!! - szerk.)

Ha minden igaz, a napokban még több ilyen montázs készül majd... Addig is némi magyarázat a fent látható tömény élvezethez:

Spoiler:
  • Roman itt is nagy arc akar lenni, de nem megy neki (a videó végén lévő jelenet különösen vicces :D). A videóban Brucie is feltűnik Roman mellett.

  • Luis új mobiltelefonja is feltűnik a klip elején. Jól néz ki.

  • Párban történő tánc esetén a radar helyén egy lüktető hangfal látható, amely körül lila csík jelzi (feltehetőleg) a párunk tetszését/nemtetszését. Ez alatt néha parancsok is megjelenhetnek, mint a HOLD (tartsd) vagy DANCE (táncolj).

  • Csoportos tánc alatt a képernyőn feltűnő iránygombok megfelelő lenyomásával érhetjük el a kívánt hatást.

  • Egy rövidke jelenet is volt a pezsgőivásról, ahol már látszott, hogy Luis nincs teljesen magánál... A radar körül két csík van, biztosan a pezsgő mennyiségét és a "józanságot" mutatja.

  • A piás jelenet után egy biztonsági kamera képe volt látható. Ez minden bizonnyal a testőrös minijáték része.

  • Luis felkérhet (szinte) bárkit táncolni.

  • Igen, jól láttátok: bár mindkét fél fel volt öltözve, kétségtelen, hogy mit csináltak a mosdóban... :P (az ezzel kapcsolatos hírünkhöz katt ide!)

LINK: IGN.com

2009.10.22 22:35 ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 10. 22. 23:26
Jó kis videó megy a buli, bár a zene lehetne kicsit pörgősebb.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink