Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA: Chinatown Wars PSP - Hazánkban is megjelent!

2009.10.23 11:00  |  Írta: Ben Dover

Különleges nap a mai, hiszen 1956-os forradalmunk megemlékezése mellett ma jelent meg a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP-re Európaszerte, így Magyarországon is. Az Észak-Amerikában már 20-a óta kapható játék már nálunk is megvásárolható a boltokban.

A Rockstar Leeds fejlesztésében készült GTA: Chinatown Wars először Nintendo DS kézikonzolra jelent meg 2009. március 20-án hazánkban, ám a nyáron bejelentésre került, hogy egy PSP verzió is készülőben van. A Sony hordozható konzoljára portolt változat feljavított, widescreen grafikával, szebb robbanási-, animációs- és fényeffektekkel, valamint számos extra küldetéssel szolgál.

Még mindig bizonytalan vagy? Nos, a GameSpot.com tesztjében a játék 9.5/10 pontot kapott, amivel minden idők legmagasabbra értékelt PSP játéka lett - túlszárnyalva elődjeit is, a Liberty City Stories-t és a Vice City Storiest. Íme egy kis idézet a cikkükből:

"Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a Chinatown Wars melléfogott azzal, hogy visszatért a GTA sorozat 2D-s gyökereihez. Az akciót egy többé kevésbé felülnézetes, perspektivikus nézetből látod, és persze itt is a lopott autókkal való száguldozáson és a fegyveres ámokfutáson van a hangsúly. Azonban e PSP port és a 90-es évekbeli elődök közti hasonlóságok itt ki is merülnek. A Chinatown Wars többmindenben hasonlít a GTA III és IV érára, mint a korábbi részekre, és rendkívüli módon még azt a formulát is túlszárnyalja, amely ezeket a játékokat oly nagyszerűvé tette. Persze, ezek nagy szavak, de a Chinatown Wars tényleg ilyen jó... A valaha volt egyik legjobb GTA. - GameSpot.com"

Néhány üzlet, ahonnan a játék megvásárolható/megrendelhető:

PSPgo tulajok természetesen PlayStation Network rendszeren is letölthetik.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak