Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: Chinatown Wars PSP - Hazánkban is megjelent!

Különleges nap a mai, hiszen 1956-os forradalmunk megemlékezése mellett ma jelent meg a Grand Theft Auto: Chinatown Wars PSP-re Európaszerte, így Magyarországon is. Az Észak-Amerikában már 20-a óta kapható játék már nálunk is megvásárolható a boltokban.

A Rockstar Leeds fejlesztésében készült GTA: Chinatown Wars először Nintendo DS kézikonzolra jelent meg 2009. március 20-án hazánkban, ám a nyáron bejelentésre került, hogy egy PSP verzió is készülőben van. A Sony hordozható konzoljára portolt változat feljavított, widescreen grafikával, szebb robbanási-, animációs- és fényeffektekkel, valamint számos extra küldetéssel szolgál.

Még mindig bizonytalan vagy? Nos, a GameSpot.com tesztjében a játék 9.5/10 pontot kapott, amivel minden idők legmagasabbra értékelt PSP játéka lett - túlszárnyalva elődjeit is, a Liberty City Stories-t és a Vice City Storiest. Íme egy kis idézet a cikkükből:

"Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a Chinatown Wars melléfogott azzal, hogy visszatért a GTA sorozat 2D-s gyökereihez. Az akciót egy többé kevésbé felülnézetes, perspektivikus nézetből látod, és persze itt is a lopott autókkal való száguldozáson és a fegyveres ámokfutáson van a hangsúly. Azonban e PSP port és a 90-es évekbeli elődök közti hasonlóságok itt ki is merülnek. A Chinatown Wars többmindenben hasonlít a GTA III és IV érára, mint a korábbi részekre, és rendkívüli módon még azt a formulát is túlszárnyalja, amely ezeket a játékokat oly nagyszerűvé tette. Persze, ezek nagy szavak, de a Chinatown Wars tényleg ilyen jó... A valaha volt egyik legjobb GTA. - GameSpot.com"

Néhány üzlet, ahonnan a játék megvásárolható/megrendelhető:

PSPgo tulajok természetesen PlayStation Network rendszeren is letölthetik.

2009.10.23 11:00 ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink