Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA: Chinatown Wars - DS kontra PSP

Röviddel a Chinatown Wars PSP-s debütálása után a GameTrailers.com munkatársai összedobtak egy videót, amelyben egyaránt szerepelnek a játék Nintendo DS, valamint a Sony PSP változatain felvett jelenetek. A különbség szembetűnő, de mást nem is igazán várhattunk, hiszen a Rockstar Leeds így is kihozta a maximumot a Nintendo érintőképernyős kézikonzoljából.

Remélhetőleg a videó segített eldönteni, hogy mely hordozható kütyüre érdemes beszerezni a Grand Theft Auto franchise ezen darabját, de az iPhone / iPod Touch tulajok se aggódjanak: a fejlesztők még 2009 végére beígérték (szerintem 2010 év eleje lesz abból - szerk.) a Chinatown Wars átportolását az Apple eszközeire is. Reméljük, ezekről is kapunk hamarosan információt.

LINK: Hivatalos weboldal

2009.10.26 20:04 ▪ Írta: Ben Dover

gatyas1996
Offline
2009. 10. 26. 21:30
PSP-n már eléggé GTA IV szaga van

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink