Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Média a GTA IV-ben: Lazlow interjú

Kettővel korábbi hírünkben említettük, hogy a GameInformer.com egy terjedelmes interjút készített Lazlow-val. Lazlow GTA rajongói körökben minden bizonnyal ismert figura - már a Grand Theft Auto III óta tevékenyen részt vesz az egyes epizódok rádiómunkálataiban, nem egyszer saját talk-radio-t is kapott.

Az interjú oka a most megjelent Princess Robot Bubblegum nevű anime-paródia, amely új TV sorozat lesz a játékbeli CNT adón. Ezzel kapcsolatban, pontosabban a GTA IV ihlette Liberty City médiájáról kérdezték Lazlow véleményét. Akinek erős az angolja, annak bátran ajánljuk az interjú elolvasását, de mindenesetre kigyűjtöttük a fontosabb részleteket is:

  • Lazlow elmondta, hogy a GTA III óta nagy hangsúlyt fektetnek a Grand Theft Auto világának médiájára, márkáira, stb. Ez meg is látszik, hiszen például egy adott (játékbeli) termék a GTA IV-ben saját rádió-, sőt TV reklámmal rendelkezik, arról nem is beszélve, hogy a város számtalan pontján láthatók róla plakátok.

  • Nem a Princess Robot Bubblegum az egyedüli újítás a TV palettán: a sokak által kedvelt Republican Space Rangers című sorozat is 2 új epizóddal lesz gazdagabb a Ballad of Gay Tony-ban.

  • A második DLC néhány fontosabb zenei előadója a The Crookers, vagy a bachata zenét játszó Aventura együttes énekese, Henry Santos Jeter.

  • Egy új beszélgetős műsor lesz a "Conspire!" (vélhetőleg az Integrity 2.0 rádión - szerk.), amelyben a "szájhős bal és jobboldali pártok érvei csapnak össze." Emellett ha minden igaz, a Martin Serious Show is új tartalmat kapott.

A teljes interjú elolvasásához kattints ide!

2009.10.26 23:33  ▪ Forrás: GameInformer  ▪ Írta: Ben Dover

dervish109
Offline
2009. 10. 27. 00:49
"Lazlow elmondta, hogy a GTA IV óta "
Nem GTA III akart lenni?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink