Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Két újabb IGN videó

Rohamosan közeleg a Ballad of Gay Tony és az Episodes from Liberty City megjelenése. Az IGN.com az elmúlt napokban több izgalmas gameplay videóval kápráztatott el bennünket a DLC-ről, és most két újabb klip is felkerült az oldalukra:

Az egyik a "City Under Siege" címet kapta, és először láthatunk benne jeleneteket a kibővített Multiplayer módról. Tekintsétek meg:

A második, "Nitro Makes Everything Better" című videón végre akció közben is láthatjuk a nitrót egy ütős multiplayer versenyen demonstrálva. A nitró csak bizonyos sebesség felett lesz használható, ekkor a B gombot kell nyomogatni hozzá.

Az eddig megjelent összes IGN.com által készített gameplay videót alább megtekinthetitek:

Az Episodes from Liberty City kiadást egyébként már egyes szerencsés rajongóknak sikerült hamarabb beszerezniük, így néhány dolgot elárultak a GTAForums.com fórumain is. A lemez berakásakor például egy pofás képernyőn kell majd választani a Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony között.

2009.10.27 23:49 ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink