Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Social Club - Masszív frissítés

2009.10.29 14:47  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: R* Social Club

Ahogy megjelent az Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony, a Rockstar játékokat tömörítő Social Club közösségi portál alapos frissítésen esett keresztül. A Ballad of Gay Tony-hoz tartozó újítások mellett maga a kezelőfelület is még átláthatóbb, még szebb lett.

A Games fülre kattintva a régi kezelőfelület helyett a Rockstar Games összes olyan játéka fel van sorolva, amelyik támogatja a Social Club nyújtotta lehetőségeket. Mint már ismeretes, a Social Club azonosítót össze kell kapcsolni az adott konzolunk azonosítóival (Xbox LIVE™ Gamertag, PLAYSTATION®Network ID, Games for Windows - LIVE, Nintendo DS Friend Code), így egy pipa jelzi az általunk is használt játékot. (Fontos megjegyezni, hogy a képeknél szerepel a Red Dead Redemption, a Max Payne 3 és a PS3-exkluzív Agent is, tehát ezek a játékok is támogatják a Social Club-ot)

BASE Jumping Leaderboards

A Free Mode-ban ugyebár 9 épületről ugorhatunk a mélybe ejtőernyővel. Lehet versenyezni haverokkal, vagy akár egyedül is a rekord megdöntéséért, majd a pontszámok felkerülnek ebbe a részlegbe - ahol sok más érdekesség is várja a játékosokat!

Mission Replay Leaderboards

Csak egy a sok újítás közül, hogy a Ballad of Gay Tony-ban a telefon menüjén keresztül bármelyik korábban teljesített missziót újrajátszhatjuk, hiszen a játék értékeli teljesítményünket az idő, sérülések és egyéb tényezők által. Így egy százalékos összegzést kapunk minden egyes küldetés után - amelyek felkerülnek a Mission Replay Leaderboards-ra. Ezeket az értékeket szintén össze lehet hasonlítani a többiekével.

Statisztika és Achievement-ek

Végre ezt a funkciót is bevezették a nagyszerű Social Club-on. A megszerzett Xbox 360-as Achievementjeink ezúttal itt is megtekinthetőek, valamint a játékbeli statisztika (ami a menüben is van) szintén feltölthető.

Multiplayer Leaderboards

Végül, de nem utolsó sorban a Multiplayeres statisztikákat összefoglaló táblázatok is teljesen megújultak, hiszen a Ballad of Gay Tony-val némi újítást is kapott a multiplayer mód.

Fedezd fel az újításokat a Social Club-on! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

Balázsik Dave

Offline
2009. 11. 01. 18:57
hmmm 576 ban Csütörtökön hozzák meg az episodes from liberty city t bakker
MateL

Offline
2009. 11. 01. 19:12
Balázsik Dave: Az gáz. Az 576 egy fos.
ff61gmaze

Offline
2009. 11. 01. 22:01
Igen az 576 fos. Van egy box pack kapsz hozzá cod 4-et és azt mondják csak náluk kapható és 90k ft...eddig rengeteg oldalon láttam 75k-ért ugyanazt
Balázsik Dave

Offline
2009. 11. 02. 14:49
loool az akk tényleg fos. Meg ma hívtak fel hogy holnap kihozzák de ma jelent meg ott xD szal rakat szar. mostantól cd galaxis

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 43 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak