Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club - Masszív frissítés

Ahogy megjelent az Episodes from Liberty City / The Ballad of Gay Tony, a Rockstar játékokat tömörítő Social Club közösségi portál alapos frissítésen esett keresztül. A Ballad of Gay Tony-hoz tartozó újítások mellett maga a kezelőfelület is még átláthatóbb, még szebb lett.

A Games fülre kattintva a régi kezelőfelület helyett a Rockstar Games összes olyan játéka fel van sorolva, amelyik támogatja a Social Club nyújtotta lehetőségeket. Mint már ismeretes, a Social Club azonosítót össze kell kapcsolni az adott konzolunk azonosítóival (Xbox LIVE™ Gamertag, PLAYSTATION®Network ID, Games for Windows - LIVE, Nintendo DS Friend Code), így egy pipa jelzi az általunk is használt játékot. (Fontos megjegyezni, hogy a képeknél szerepel a Red Dead Redemption, a Max Payne 3 és a PS3-exkluzív Agent is, tehát ezek a játékok is támogatják a Social Club-ot)

BASE Jumping Leaderboards

A Free Mode-ban ugyebár 9 épületről ugorhatunk a mélybe ejtőernyővel. Lehet versenyezni haverokkal, vagy akár egyedül is a rekord megdöntéséért, majd a pontszámok felkerülnek ebbe a részlegbe - ahol sok más érdekesség is várja a játékosokat!

Mission Replay Leaderboards

Csak egy a sok újítás közül, hogy a Ballad of Gay Tony-ban a telefon menüjén keresztül bármelyik korábban teljesített missziót újrajátszhatjuk, hiszen a játék értékeli teljesítményünket az idő, sérülések és egyéb tényezők által. Így egy százalékos összegzést kapunk minden egyes küldetés után - amelyek felkerülnek a Mission Replay Leaderboards-ra. Ezeket az értékeket szintén össze lehet hasonlítani a többiekével.

Statisztika és Achievement-ek

Végre ezt a funkciót is bevezették a nagyszerű Social Club-on. A megszerzett Xbox 360-as Achievementjeink ezúttal itt is megtekinthetőek, valamint a játékbeli statisztika (ami a menüben is van) szintén feltölthető.

Multiplayer Leaderboards

Végül, de nem utolsó sorban a Multiplayeres statisztikákat összefoglaló táblázatok is teljesen megújultak, hiszen a Ballad of Gay Tony-val némi újítást is kapott a multiplayer mód.

Fedezd fel az újításokat a Social Club-on! Ha még nem regisztráltál, tedd meg most!

2009.10.29 14:47  ▪ Forrás: R* Social Club  ▪ Írta: Ben Dover

Balázsik Dave
Offline
2009. 11. 01. 18:57
hmmm 576 ban Csütörtökön hozzák meg az episodes from liberty city t bakker

MateL
Offline
2009. 11. 01. 19:12
Balázsik Dave: Az gáz. Az 576 egy fos.

ff61gmaze
Offline
2009. 11. 01. 22:01
Igen az 576 fos. Van egy box pack kapsz hozzá cod 4-et és azt mondják csak náluk kapható és 90k ft...eddig rengeteg oldalon láttam 75k-ért ugyanazt

Balázsik Dave
Offline
2009. 11. 02. 14:49
loool az akk tényleg fos. Meg ma hívtak fel hogy holnap kihozzák de ma jelent meg ott xD szal rakat szar. mostantól cd galaxis

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink