Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Interjú a Rockstar North-tal

Most, hogy kijött a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, és vele a Ballad of Gay Tony, azt hinnénk, hogy leállnak a hírek. Ez azonban Rockstaréknál nem igaz, hiszen mindig szolgálnak valami érdekességgel.

Most például Neil Ferguson, a fejlesztőcég vezető tervezője egy exkluzív interjút adott a NowGamer.com stábjának a frissen megjelent Ballad of Gay Tony nevű második epizodikus tartalom kapcsán. Az interjúból érdekes részletek is kiderülnek a három klubról (Maisonette 9, Hercules, Bahama Mamas).

"New York éjszakai életének több korszakából is kölcsönöztünk elemeket, mint a hetvenes évek végi, nyolcvanas évek eleji őrült diszkó korszak, vagy a mai sztár-orientált, szuper-exkluzív klubok..." - magyarázza Neil.

A teljes (angol nyelvű) interjú elolvasásához kattints ide!

A CVG szerkesztői a klubcentrikusság helyett inkább a Grand Theft Auto IV éra három fő karakterének kapcsolatára (Niko Bellic, Johnny Klebitz, Luis Lopez), és az epizodikus tartalmak történeteinek keresztezésére voltak kíváncsiak. A kérdésekre ezúttal Imran Sarwar, a Rockstar Games egy társproducere válaszolt.

"Bárki, aki játszott a The Lost and Damned-del, (...) elmondhatja, hogy a Niko és Johnny közti interakciók nagyban hozzájárultak Niko Liberty City-beli szerepének megértéséhez. Niko soha sincs akkora biztonságban, mint azt ő gondolja. Szerettük volna azt az érzést kelteni, hogy mindig többminden történik annál, mint ami először fel van fedve a játékos számára." - magyarázza Imran.

A teljes (angol nyelvű) interjút itt találjátok!

2009.11.02 18:48  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

gatyas1996
Offline
2009. 11. 06. 21:12
Eléggé lepusztult lett az oldal, azok után, amiken átment. Nem értem, hogy az admingárda mért is szarik bele ebbe az egészbe...

MateL
Offline
2009. 11. 06. 22:38
gatyas1996: Mármint azt nem érted hogy eddig mért nem szartuk le? Nem értem a kérdésedet.

DT-boy
Offline
2009. 11. 07. 07:42
MateL: Szerintem arra gondolt, hogy miért nem foglalkoztok az oldalal... (Tisztelet a kivételnek)

Balázsik Dave
Offline
2009. 11. 07. 15:07
A tbogt ben csak a versenyeken lehet nitrózni?Mert nekem eddig igen ugy tűnik...

Athlon
Offline
2009. 11. 07. 19:56
Balázsik Dave: Sajna csak a versenyeken van
gatyas1996: Ha nincs hír akkor nincs is miről írni, kreálni meg nem fognak kamu sztorikat a te szórakoztatásodra, egyébként a nagy külföldi oldalakon is már vagy 1 hete nincs új hír úgyhogy türelem.

MateL
Offline
2009. 11. 07. 20:09
Egyébként már írom a hírösszefoglalót, a napokban kint lesz...

gatyas1996
Offline
2009. 11. 08. 13:09
arra gondoltam amit leone írt le, nagyon sajnálom ezt az oldalt...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink