Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace - Hírösszefoglaló

Mint tapasztalhattátok, mostanába eléggé lehalt az oldal, s így a hírekkel is rendesen késtünk - köszönhetően annak, hogy jelenleg csak én aktivizálom magamat (már amennyire időm és energiám engedi) az adminisztrációs teendők terén. De mivel a GTAPlace.hu-n elsősorban a színvonalas, igényes, naprakész tájékoztatást helyezzük előtérbe látogatóink számára, most bepótoljuk (minek is írok már többes szám első személyben?...) az elmúlt napok fontosabb információit, ezáltal tudatjuk veletek, hogy ha minket látogattok, biztosan nem maradtok le semmiről! A hírek a megszokott módon fentről lefelé "mennek vissza a dátumban".

Jó olvasást kívánunk kívánok!

Episodes from Liberty City - Xbox 360 Bundle

Dátum: 2009. november 6.

Az XboxOnly.nl információi szerint november 13-án megjelenik egy GTA: Episodes from Liberty City Xbox 360 Bundle kiadás, amely a konzol mellett értelemszerűen tartalmazza a két DLC-t magában foglaló lemezt is. A dobozán két artwork látható, a két epizód egy-egy karakteréről. A csomag ára még nem ismert.

FORRÁS: XboxOnly.nl

Remek videó: 15 nap Liberty City-ben

Dátum: 2009. november 4.

Egy igazán érdekes ötlettel állt elő a Digital Foundry csapata: felvettek 15 napnyi játékmenetet a Grand Theft Auto IV hihetetlenül részletes városából, Liberty Cityből. Természetesen játékbeli idő szerinti 15 napról van szó. Ezután az egészet összevágták, felgyorsították, és közzétették - mindannyiunk örömére. Íme az eredmény:

A videó letölthető HD felbontásban is lent a forrásra kattintva!

FORRÁS: EuroGamer.net

Mori Kibbutz artwork

Dátum: 2009. november 4.

A Ballad of Gay Tony által kibővített sztorin keresztül megismerhetjük a GTA IV-ben megszeretett (?) Brucie Kibbutz testvérét, Mori-t, aki még öccsénél is őrültebb. Luis néhány szívességet is tesz neki a sztori során. A Rockstar Games most frissítette letölthető háttérkép-galériáját, s bekerült egy artwork Mori Kibbutz-ról. A kép letölthető mindenféle felbontásban, valamint iPhone és BlackBerry-re is INNEN!

A fejlesztők még több - hasonlóan szép - artworköt ígérnek...

FORRÁS: Rockstar Newswire

Social Club TV - Megvan a Music Video verseny nyertese

Dátum: 2009. november 4.

Bár még nyáron lezárult a Social Club TV-n megrendezett Jams Music Video Contest - amelyben egy, a játék repertoárjában megtalálható számra kellett készíteni videóklipet -, a fejlesztők csak most hirdették ki a nyertest. Ő pedig egy "Chocoflo" nevezetű felhasználó, aki egy Rockstar logókkal ellátott 5.1-es Logitech hangfalszettet, valamint egeret és billentyűzetet vihetett haza. A dobogós videók, köztük Chocoflo "ST THOMAS" névre keresztelt győztes klipje megtekinthető a Rockstar Games hivatalos oldalán, ide kattintva!

FORRÁS: Rockstar Newswire

Social Club TV verseny: Halloween Horror

Dátum: 2009. október 31.

A Grand Theft Auto IV PC verziójának beépített videószerkesztője által számos lehetőség van fantáziánk ezirányú kiélésére. A legjobban sikerült alkotások feltölthetők a Social Club videómegosztójára, a Social Club TV-re, ahol akár versenyeken is részt vehetünk. A Rockstar Games ezúttal Halloween alkalmából hirdetett meg egy versenyt, amelyre rémisztőbbnél rémisztőbb videókat várnak. Október 30-tól november 20-ig lehet nevezni, és címkének meg kell adni, hogy "halloween-horror-contest". A verseny hivatalos Channel-jén megtekinthetőek az eddigi alkotások.

A fődíj egy 10 000 RPM sebességű 300 GB-os WD VelociRaptor SATA merevlemez, valamint egy limitált kiadású Rockstar Games ajándékcsomag. Sajnálatos módon Magyarországra még mindig nem szállítják ki a nyereményt, így mi csak gyönyörködhetünk a sok alkotásban...

FORRÁS: Rockstar Newswire

Az év handheld játéka lett a GTA: Chinatown Wars

Dátum: 2009. október 30.

Mint tudjuk, a Rockstar Leeds remek játéka, a Chinatown Wars már PSP-re is megjelent, és természetesen tarol az újságírók körében is. Példának okáért a GameSpot.com legmagasabbra értékelt PSP játék címét is elnyerte. A játék ezúttal a Golden Joystick Awards huszonhetedik rendezvényén remekelt, igaz, a Nintendo DS változat. A Chinatown Wars DS verziója tehát az év legjobb handheld játéka lett.

FORRÁS: CVG.co.uk

Még egy utolsó adag kép a Ballad of Gay Tony megjelenésére

Dátum: 2009. október 29.

A Rockstar Games a nagysikerű GTA IV folytatásának is nevezhető Episodes from Liberty City megjelenésének alkalmából egy utolsó adag screenshotot adott ki, amelyek egyaránt ábrázolnak multiplayer és singleplayer jeleneteket. Nekünk, PC vagy PS3 tulajdonosoknak sajnos csak e képek nyálcsorgatás közbeni nézegetése marad - egyelőre...

A képek megtekinthetőek a Rockstar Games hivatalos oldalán, és idővel a képgalériánkba is bekerülnek - természetesen nem felejtettem el a galériát sem, folyamatosan frissítem az adatbázist, és majd egy hírben kaptok róla tájékoztatást!

FORRÁS: Rockstar Games Newswire

2009.11.08 22:16 ▪ Írta: Ben Dover

RedDragon
Offline
2009. 11. 09. 14:50
Jó látni megint ennyi hírt. A chinatown wars szerintem DS-en tökéletes de,(látszik hogy kényszer miatt lett portolva) nem psp-re való, én szinte csak az érintőképernyőröl áthozott csavarzgatásokat élvezem benne, se animáció se hang, nem látni semmit pedig szinte ezektől GTA a GTA. Mo.-on Dec-ben szerintetek lehet majd kapni ezt a EfLC Xbox 360 Bundlet? Lehet hogy meglepem vele magam karácsomra.

gatyas1996
Offline
2009. 11. 09. 22:09
és régen mennyi komment volt már a hír kirakása után 10percel kár az oldalért, valamint mikor lesz megjavítva a topik nyitó gomb a fórumban?

Ja és ez az ixbox télleg jó lenne Mo.-n is, mert én is megvenném

RedDragon
Offline
2009. 11. 09. 22:44
-és régen mennyi komment volt már a hír kirakása után 10percel-
Majd a GTA V előtt, na akkor leszünk annyian mind az oroszok. (apám de, várom már valszeg 2012-ben a világvége évében. )
1-2 hónap elteltével szokott az ilyesmi boxok hozzánk elérni. Majd mennyi Ft. lehet 70-80 ezer?

MateL
Offline
2009. 11. 10. 16:24
Nos, a fórumra valszeg még várni kell, de annyi elárulunk, hogy tervezzük a GTAPlace nagyszabású megújítását. Hogy ez mikor lesz, azt csak Isten tudja, ugyanis a staffot eléggé leköti most a suli (érettségi, felvételik, miegymás)

gatyas1996
Offline
2009. 11. 11. 16:54
kérlek, csak ne ígérgess!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink