Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - 99,9%, hogy PC-re is jön!

Igen, jól olvastátok a címet. Most már majdhogynem biztos, hogy a nagy sikerű Grand Theft Auto IV-hez készített, eddig Xbox 360 exkluzívnak hitt első epizodikus tartalom a személyi számítógépekre is elérhető lesz a közeljövőben. A múltban már beszámoltunk nektek pletykákról, ill. különböző "előjelekről", melyek a PC-s port tényleges fejlesztését támasztották alá, de ezúttal  nem kisebb cég a forrás, mint maga a Microsoft.

A 0,1%-ot csupán a pesszimizmus kedvéért vontam le, ill. mert egyszerűen nem hittem a szememnek, amikor ennek a hírnek az angol forrását olvastam, de egyébként teljesen biztos az átirat érkezése, márcsak a Rockstar Games hivatalos bejelentése hiányzik, amit bizonyára a napokban egy körlevél által tesznek majd meg. De hogy mi is az a bizonyos bizonyíték?

A Games for Windows Live rendszeren új achievement-ek jelentek meg a GTA IV PC-hez, melyek a The Lost and Damned-hez tartoznak, ráadásul még a nevük előtt ott csillog-villog a TLAD rövidítés is, valamint a teljesítésükhöz szükséges feltételek is meg vannak említve. Ha ez még mindig hihetetlenül hatna, itt van két kép, ezt bizonyítandó: ;)

GTA GTA

A The Ballad of Gay Tony-val kapcsolatosan nincs semmi árulkodó jel a Microsoft online rendszerén, de ne legyünk telhetetlenek! Korábban még a GTA IV számítógépes verziójáért sírtunk, és mégha egy ici-picit befejezetlenül, de már ott feszít jónéhányunk merevlemezén. Ráadásul most már az első DLC is jön hozzá... Szóval ROCKSTAR 4 EVER! ^^

UPDATE:

Mint utólag kiderült, az 5 Lost and Damned-es Achievement egy frissítés formájában kerül a Games for Windows LIVE profilba. Szó sincs tehát ötödik patchről, ez csupán egy újabb "title update", amelyet mindenképp érdemes letölteni/telepíteni. A patch egyébként a következő újításokat tartalmazza:

  • 5 db The Lost and Damned Achievement hozzáadva
  • Néhány árnyék hiba javítva
  • Grafikai problémák javítva
  • Némi teljesítménybeli javulás
  • Extra irányítási beállítások
  • Automata bejelentkezés a GfWL-ba javítva

Kapcsolódó link: GTA IV LD - Achievementek

2009.11.10 14:57  ▪ Forrás: GTA4.net  ▪ Írta: VISALI

csabikovacs96
Offline
2009. 11. 10. 15:15
Először én se akartam elhinni...WOW Mostmár csak arra a hírre várok, hogy : minden magyar ember kap ajándékba egy olyan gépet , hogy minden játék elfusson rajta Pc-re.. Így külön angol és matek doga elött jól jött egy ilyen hír

jana4
Offline
2009. 11. 10. 15:31
egy valami még nekem nem tiszta. Ha az achievmentek "ingyen" jöttek, a játék is az lesz PCre?
Szerk: Most láttam, hogy itt van az 5. patch. Vajon tertalmazhat valami különlegeset?
(Most telepítem)

MateL
Offline
2009. 11. 10. 16:23
jana4: Csupán az adadtbázishoz lettek hozzáadva a TLAD achik. Tudniillik, a LIVE adatbázisában van "GTA IV" és "GTA IV PC" bejegyzés is, értelemszerűen előbbi az Xbox 360-as verziót jelenti (és itt van az 5 TLAD + 10 TBOGT achievement is), míg utóbbi KIZÁRÓLAG a PC verziót - ahol mostmár az 50 alap mellett az 5 TLAD-os is van, tehát valóban szinten biztosra vehető a PC átirat. Köszönjük VISALI a remek hírt!

RedDragon
Offline
2009. 11. 10. 16:42
HEHEHE nagyon szuper!!!!!! De a jelekből mindig is hittem benne. Ennyi hónap alatt mindenki beszerezhetett egy boxot és hogy lecsengett most jön a PC. És megint eljátszák az xboxas precedenst? Szerk: Letöltős TLAD,TBoGT majd EfLC DVD? Mert ha kiadnák egybők a kettőt vagy csak a tladot egy DVD-n, akkor nem kéne a IV adatbázisába rakni az archikat, nem? És ekkor kb fél év mire kijön(ek)DVD-n . Az updatenél meg mondom ugyan még mit tudnak csinálni. Köszönjük Rockstar,Microsoft!!

ricardo007
Offline
2009. 11. 10. 17:14
valaki elmondaná hogy ezt a bizonyos title update-et honnan tudom leszedni?

RedDragon
Offline
2009. 11. 10. 17:46
Ha van eredeti GTA IV-ed és ha, megnyomod a startot kidobja hogy, jelentezz be, majd utána kidobja hogy akarod-e az update-ot felrakni esetleg később vagy ha, automatikus a belépés akkor offlineban lép be, és a menüben a guide-ba menj be és ott lessz ez a akarod-e az update-ot felrakni esetleg később fül. Ha nem eredeti nemtom.

ff61gmaze
Offline
2009. 11. 10. 19:21
Végre egy jó hír asszem mégis lemondok a boxról úgysincs rá pénzem

zsolt
Offline
2009. 11. 10. 19:33
Ezaz! erre vártam, ebben reménykedtem! Végre jön

kovács
Offline
2009. 11. 10. 19:36
Nem is tudom mit mondjak! Szerintem már csak idő kérdése és jön Gay Tony is. Bár előbb még ezt adják ki.

ff61gmaze
Offline
2009. 11. 10. 19:38
Mondjuk én egy EFLC-nek örültem volna hamarabb De ez is jó Mondjuk ezt is megveszem így is úgy is...

jana4
Offline
2009. 11. 10. 19:47
A felsorolt újítások mellett én felfedeztem egy Orosz nyelvet is.

MateL
Offline
2009. 11. 10. 20:23
Magyar gondolom nincs? (vki erősítse meg mert a changelog első két pontját én se értem -> nem vagyok GTA IV közelben)

Egyébként érdekes húzás ez, hogy így karácsony előtt derül fény erre, hiszen karácsonyra még sokan vehetnek Xbox 360-at / EFLC-t főleg hogy Bundle is lesz...

madness
Offline
2009. 11. 10. 20:59
Benes: Ja, alapból az EfLC-nek kéne megjelennie. Ha, karácsonyra-előtte már lelehet tölteni (egyáltalán letöltős lessz??) akkor az csak plussz bevétel nekik, aki ezért akart boxot venni az már vett, aki kozbolb**zi és nincs meg neki az majd megveszi a bundle-t. Nagyon kívácsi vagyok mikor és hogyan jelenik majd meg.
Szerk: ha először letöltős lessz gépre hogyan- miről - kelllene letölteni?

kovács
Offline
2009. 11. 10. 21:01
Én nagyon remélem, hogy nem letöltős lesz.

MateL
Offline
2009. 11. 10. 22:35
madness: A GfWL legújabb (asszem 3.0) frissítése óta PC-n is lehetővé vált a DLC-k vásárlása/letöltése. Erről anno írtunk is.

alexander1995
Offline
2009. 11. 11. 14:31
MateL: Nincs mit Végre megint sikerült elcsípnem egy megírandó hírt, és sztem most ez jól jött, mert a késések után (ami az én hibám is!) végre ismét időben írtunk hírt - sőt, még asszem csak a GTA4.net-en volt kint, amikor megírtam, szóval viszonylag nagyon hamar értesültek a kedves látogatóink

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink