Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV LD - 99,9%, hogy PC-re is jön!

2009.11.10 14:57  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GTA4.net

Igen, jól olvastátok a címet. Most már majdhogynem biztos, hogy a nagy sikerű Grand Theft Auto IV-hez készített, eddig Xbox 360 exkluzívnak hitt első epizodikus tartalom a személyi számítógépekre is elérhető lesz a közeljövőben. A múltban már beszámoltunk nektek pletykákról, ill. különböző "előjelekről", melyek a PC-s port tényleges fejlesztését támasztották alá, de ezúttal  nem kisebb cég a forrás, mint maga a Microsoft.

A 0,1%-ot csupán a pesszimizmus kedvéért vontam le, ill. mert egyszerűen nem hittem a szememnek, amikor ennek a hírnek az angol forrását olvastam, de egyébként teljesen biztos az átirat érkezése, márcsak a Rockstar Games hivatalos bejelentése hiányzik, amit bizonyára a napokban egy körlevél által tesznek majd meg. De hogy mi is az a bizonyos bizonyíték?

A Games for Windows Live rendszeren új achievement-ek jelentek meg a GTA IV PC-hez, melyek a The Lost and Damned-hez tartoznak, ráadásul még a nevük előtt ott csillog-villog a TLAD rövidítés is, valamint a teljesítésükhöz szükséges feltételek is meg vannak említve. Ha ez még mindig hihetetlenül hatna, itt van két kép, ezt bizonyítandó: ;)

GTA GTA

A The Ballad of Gay Tony-val kapcsolatosan nincs semmi árulkodó jel a Microsoft online rendszerén, de ne legyünk telhetetlenek! Korábban még a GTA IV számítógépes verziójáért sírtunk, és mégha egy ici-picit befejezetlenül, de már ott feszít jónéhányunk merevlemezén. Ráadásul most már az első DLC is jön hozzá... Szóval ROCKSTAR 4 EVER! ^^

UPDATE:

Mint utólag kiderült, az 5 Lost and Damned-es Achievement egy frissítés formájában kerül a Games for Windows LIVE profilba. Szó sincs tehát ötödik patchről, ez csupán egy újabb "title update", amelyet mindenképp érdemes letölteni/telepíteni. A patch egyébként a következő újításokat tartalmazza:

  • 5 db The Lost and Damned Achievement hozzáadva
  • Néhány árnyék hiba javítva
  • Grafikai problémák javítva
  • Némi teljesítménybeli javulás
  • Extra irányítási beállítások
  • Automata bejelentkezés a GfWL-ba javítva

Kapcsolódó link: GTA IV LD - Achievementek

csabikovacs96

Offline
2009. 11. 10. 15:15
Először én se akartam elhinni...WOW Mostmár csak arra a hírre várok, hogy : minden magyar ember kap ajándékba egy olyan gépet , hogy minden játék elfusson rajta Pc-re.. Így külön angol és matek doga elött jól jött egy ilyen hír
jana4

Offline
2009. 11. 10. 15:31
egy valami még nekem nem tiszta. Ha az achievmentek "ingyen" jöttek, a játék is az lesz PCre?
Szerk: Most láttam, hogy itt van az 5. patch. Vajon tertalmazhat valami különlegeset?
(Most telepítem)
MateL

Offline
2009. 11. 10. 16:23
jana4: Csupán az adadtbázishoz lettek hozzáadva a TLAD achik. Tudniillik, a LIVE adatbázisában van "GTA IV" és "GTA IV PC" bejegyzés is, értelemszerűen előbbi az Xbox 360-as verziót jelenti (és itt van az 5 TLAD + 10 TBOGT achievement is), míg utóbbi KIZÁRÓLAG a PC verziót - ahol mostmár az 50 alap mellett az 5 TLAD-os is van, tehát valóban szinten biztosra vehető a PC átirat. Köszönjük VISALI a remek hírt!
RedDragon

Offline
2009. 11. 10. 16:42
HEHEHE nagyon szuper!!!!!! De a jelekből mindig is hittem benne. Ennyi hónap alatt mindenki beszerezhetett egy boxot és hogy lecsengett most jön a PC. És megint eljátszák az xboxas precedenst? Szerk: Letöltős TLAD,TBoGT majd EfLC DVD? Mert ha kiadnák egybők a kettőt vagy csak a tladot egy DVD-n, akkor nem kéne a IV adatbázisába rakni az archikat, nem? És ekkor kb fél év mire kijön(ek)DVD-n . Az updatenél meg mondom ugyan még mit tudnak csinálni. Köszönjük Rockstar,Microsoft!!
ricardo007

Offline
2009. 11. 10. 17:14
valaki elmondaná hogy ezt a bizonyos title update-et honnan tudom leszedni?
RedDragon

Offline
2009. 11. 10. 17:46
Ha van eredeti GTA IV-ed és ha, megnyomod a startot kidobja hogy, jelentezz be, majd utána kidobja hogy akarod-e az update-ot felrakni esetleg később vagy ha, automatikus a belépés akkor offlineban lép be, és a menüben a guide-ba menj be és ott lessz ez a akarod-e az update-ot felrakni esetleg később fül. Ha nem eredeti nemtom.
ff61gmaze

Offline
2009. 11. 10. 19:21
Végre egy jó hír asszem mégis lemondok a boxról úgysincs rá pénzem
zsolt

Offline
2009. 11. 10. 19:33
Ezaz! erre vártam, ebben reménykedtem! Végre jön
kovács

Offline
2009. 11. 10. 19:36
Nem is tudom mit mondjak! Szerintem már csak idő kérdése és jön Gay Tony is. Bár előbb még ezt adják ki.
ff61gmaze

Offline
2009. 11. 10. 19:38
Mondjuk én egy EFLC-nek örültem volna hamarabb De ez is jó Mondjuk ezt is megveszem így is úgy is...
jana4

Offline
2009. 11. 10. 19:47
A felsorolt újítások mellett én felfedeztem egy Orosz nyelvet is.
MateL

Offline
2009. 11. 10. 20:23
Magyar gondolom nincs? (vki erősítse meg mert a changelog első két pontját én se értem -> nem vagyok GTA IV közelben)

Egyébként érdekes húzás ez, hogy így karácsony előtt derül fény erre, hiszen karácsonyra még sokan vehetnek Xbox 360-at / EFLC-t főleg hogy Bundle is lesz...
madness

Offline
2009. 11. 10. 20:59
Benes: Ja, alapból az EfLC-nek kéne megjelennie. Ha, karácsonyra-előtte már lelehet tölteni (egyáltalán letöltős lessz??) akkor az csak plussz bevétel nekik, aki ezért akart boxot venni az már vett, aki kozbolb**zi és nincs meg neki az majd megveszi a bundle-t. Nagyon kívácsi vagyok mikor és hogyan jelenik majd meg.
Szerk: ha először letöltős lessz gépre hogyan- miről - kelllene letölteni?
kovács

Offline
2009. 11. 10. 21:01
Én nagyon remélem, hogy nem letöltős lesz.
MateL

Offline
2009. 11. 10. 22:35
madness: A GfWL legújabb (asszem 3.0) frissítése óta PC-n is lehetővé vált a DLC-k vásárlása/letöltése. Erről anno írtunk is.
alexander1995

Offline
2009. 11. 11. 14:31
MateL: Nincs mit Végre megint sikerült elcsípnem egy megírandó hírt, és sztem most ez jól jött, mert a késések után (ami az én hibám is!) végre ismét időben írtunk hírt - sőt, még asszem csak a GTA4.net-en volt kint, amikor megírtam, szóval viszonylag nagyon hamar értesültek a kedves látogatóink

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak