Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Yusuf Amir háttérkép

Pár napja a Rockstar Games kiadott egy artworköt Mori Kibbutz-ról, amely mindenféle formátumban letölthető háttérkép gyanánt. Ezen a héten Yusuf Amir, a dúsgazdag befektető személyéről tettek közzé remek artworköt a fejlesztők (mellesleg a kép már látható volt a Ballad of Gay Tony betöltőképernyői közt is).

A nagyobb méretekhez és letöltéshez kattints ide!

2009.11.14 00:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 11. 14. 09:56
Így játék közben látva Yusuf arany "mindenét" azon gondolkodtam, hogy vajon ő a leggazdagabb karakter a GTA-k történetében (jó persze az apjáé a pénz de ő van előtérben). Talán még Diaz volt ennyire pénzes.

Leone
Offline
2009. 11. 14. 14:44
Hmm.. hát tulajdonképpen igazad van De inkább Diaz a legpénzesebb... elvégre drogbáró mármint csak volt

RedDragon
Offline
2009. 11. 14. 20:01
Ez egy nagyon érdekes téma A12 .A leggazdagabbak közé még Donald Love is tartozik de, véleményem szerint elmarad Amirtól és diaztól. Diaz nem is nagyon csinál a pénzével semmit magára költi, jufus(örököl) befektet, Donald a médián keresztül akarja uralni a várost. Az épízkezésekbe való befektetés szerintem hosszútvon jövedelmezőbb így Jufus a the richest one.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink