Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Dan Houser - The Times (UK) interjú és pletykák

2009.11.18 20:14  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: The Times

Az elmúlt napokban az Egyesült Királyság-beli The Times interjút készített Dan Houser-rel - a Grand Theft Auto franchise "három nagyjának" egyike, testvére, Sam Houser és a GTA producer Leslie Benzies mellett. Az interjú során utalnak a következő Grand Theft Auto-ra is, azonban még ne várjatok egetrengető bejelentésre.

Először is ide kapcsolódik, hogy az MCV UK félretájékoztatta olvasóit, miszerint Houserék még nem is választottak helyszínt a következő GTA-nak. Emiatt számos fórumozó a fejét fogta, ám kiderült a hiba. Az MCV híradása így hangzott:

"...Azonban [Dan Houser] a The Times-nak elmondta, hogy nemhogy cselekményt, még várost sem választottak a játék helyszínéül."

Ez természetesen nem igaz, íme a The Times cikkének egy részlete:

"Magukat a srácokat illetően: már javában dolgoznak. Egy vadnyugatos játékon is munkálkodnak jövő tavaszra, és ott van a következő GTA. "Először a várost találjuk ki, majd jöhetnek a karakterek," mondta Houser. Az ő közreműködésével is készülő párbeszédek elérhetik az 1000 oldalt, ami csaknem tízszerese egy filmének." (tovább...)

Talán nem is kell mondani, hogy ezt akár hivatalos bejelentésnek is vehetjük a következő Grand Theft Auto fejlesztésének kezdetét illetően. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy a GTA IV már több mint egy éve van piacon (jövő áprilisban lesz 2 éve).

Köszönet a GTA4.net-nek a pontosításért!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak