Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Episodes from Liberty City - Jövőre jön a PS3 verzió?

2009.12.05 11:58  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Wikipedia

A minap böngészgettem a Wikipédiát, azon belül is a Grand Theft Auto sorozattal foglalkozó cikkeket. Az október végén Xbox 360-ra  megjelent, mindkét GTA IV DLC-t tartalmazó GTA: Episodes from Liberty City oldalán érdekes dologra leltem.

A bevezető végén ott áll egy mondat, mely szerint "a játék PlayStation 3 verziójának tervezett megjelenése 2010". Ezen kívül, a jobb oldali összefoglaló táblázat "Platforms" sora is tartalmazza a PlayStation 3 konzolt a Microsoft gépe mellett. A PS3 még egyszer megemlítésre kerül, ebben a mondatban: "Az Episodes from Liberty City nem foglalja magában a Grand Theft Auto IV rádióinak zenéjét, még úgy sem, ha mindkét lemezt felinstalláljuk az Xbox 360 vagy PlayStation 3 merevlemezére."

Nos, mint tudjuk, a Wikipédiát bárki szerkesztheti, és azt is figyelembe kell vennünk, hogy az említett állítások egyikénél sem szerepelt idézet, forrás vagy megerősítés. A Rockstar ilyen formában fedné fel a PS3 portot? Vagy esetleg valaki vicces akart lenni és egy újabb átverésről van szó? Jövőre megtudjuk...

Időközben eltávolították a PlayStation 3-ra utaló állításokat a Wikipedia cikkéből.

Athlon

Offline
2009. 12. 05. 12:15
Szerintem az 50 millió elég komoly pénz ahhoz hogy csak időleges exlúzívitás legyen. Szal sztem PC-re sanszos, PS3-ra esélytelen.
StanDoFF

Offline
2009. 12. 11. 22:54
PS3-ra szerintem annyi esélye van, mint egy dvd-lejátszóra.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak