Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City - Jövőre jön a PS3 verzió?

A minap böngészgettem a Wikipédiát, azon belül is a Grand Theft Auto sorozattal foglalkozó cikkeket. Az október végén Xbox 360-ra  megjelent, mindkét GTA IV DLC-t tartalmazó GTA: Episodes from Liberty City oldalán érdekes dologra leltem.

A bevezető végén ott áll egy mondat, mely szerint "a játék PlayStation 3 verziójának tervezett megjelenése 2010". Ezen kívül, a jobb oldali összefoglaló táblázat "Platforms" sora is tartalmazza a PlayStation 3 konzolt a Microsoft gépe mellett. A PS3 még egyszer megemlítésre kerül, ebben a mondatban: "Az Episodes from Liberty City nem foglalja magában a Grand Theft Auto IV rádióinak zenéjét, még úgy sem, ha mindkét lemezt felinstalláljuk az Xbox 360 vagy PlayStation 3 merevlemezére."

Nos, mint tudjuk, a Wikipédiát bárki szerkesztheti, és azt is figyelembe kell vennünk, hogy az említett állítások egyikénél sem szerepelt idézet, forrás vagy megerősítés. A Rockstar ilyen formában fedné fel a PS3 portot? Vagy esetleg valaki vicces akart lenni és egy újabb átverésről van szó? Jövőre megtudjuk...

Időközben eltávolították a PlayStation 3-ra utaló állításokat a Wikipedia cikkéből.

2009.12.05 11:58  ▪ Forrás: Wikipedia  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 12. 05. 12:15
Szerintem az 50 millió elég komoly pénz ahhoz hogy csak időleges exlúzívitás legyen. Szal sztem PC-re sanszos, PS3-ra esélytelen.

StanDoFF
Offline
2009. 12. 11. 22:54
PS3-ra szerintem annyi esélye van, mint egy dvd-lejátszóra.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink