Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Social Club - Egy kis újítás

Akik rendelkeznek Rockstar Games Social Club profillal - tehát nyilván sokatok - valószínűleg gyakran ellátogat a socialclub.rockstargames.com weboldalra. Akik az elmúlt napokban sem voltak rest bejelentkezni az oldalon egy kisebb újításra figyelhettek fel.

Nemrég ugyanis a Games szekció egy kisebb változáson ment keresztül. Ezúttal egy kidolgozott Games Collection részlegbe vezet a felső menüsorban szereplő link, ahol már a rendszert támogató - és a jövőben támogatni kívánó - játékok boxartjai vannak szépen elrendezve. Amennyiben rendelkezel valamelyik Rockstar fejlesztéssel a borítókép alatt egy pipa és egy Explore felirat jelenik meg. Ha a kurzort a képre viszed a jobb alsó sarokban felhajlik a "lap" és egy információ ikon jelenik meg, melyre kattintva egy statisztika jelenik meg, így egy összsítést láthatsz a fontosabb adatokról.

GTA GTA

2009.12.19 22:10  ▪ Forrás: RockstarBase  ▪ Írta: VISALI

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink