Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Mi a helyzet az iPhone-os Chinatown Wars-szal?

2009.12.21 17:11  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GTAGaming

Még augusztusban jelentette be a Rockstar Games, hogy nagysikerű GTA: Chinatown Wars játékukat bizony PSP mellett iPhone-ra és iPod Touch-ra is átportolják, mely ez év őszén tölthető majd le az Apple App Store-jából.

Nos, mivel december van, jócskán elhagytuk az őszt, és még mindig semmi hivatalos hír a Chinatown Wars App-ről. Se egy megjelenési dátum, se egy előzetes kép. Bár Ben Feder, a Take-Two vezérigazgatója egy konferencián azt mondta, hogy "rövidesen" kiadásra kerül az iPhone-os port, a kiadó 2009 Q4-es pénzügyi jelentésében meg se említi. Ez igen furcsa, figyelembe véve, hogy a PSP változat percre pontosan érkezett, és a 2009-es Video Game Awards-on a Nintendo DS verzióval együtt megnyerte a "Legjobb Handheld Játék" címet.

A Rockstar Games-nek eleddig egyetlen programja van iPhone OS-re, ez pedig a 3,99 € árú Beaterator. Ez egyébként a jelek szerint nem örvend nagy népszerűségnek, hiszen 2/5-ös értékelése van (az Egyesült Államok storejában), és a felhasználók többsége 1 csillagos értékelést adott neki. Talán ez lehet az oka a Chinatown Wars csúszásának, mivel a Rockstar ezúttal sokkal jobban akar szerepelni? "Rövidesen" megtudjuk...

RedDragon

Offline
2009. 12. 21. 22:03
Hát nekem először az ugrott be hogy nem érné meg nekik kiadni, de hát olyan magabisztosan mondták a kiadását meg minden, egyszer (jó pár hónap múlva) majd megjelenik.
MateL

Offline
2009. 12. 22. 12:26
Hátha Karácsonyra tartogatják. Mondjuk akkor szerintem már kijött volna róla némi infó. Szerintem az irányítás tökéletesítésén is sokat dolgoznak, mivel ugye az érintőképernyőre se lehet korlátlan mennyiségű "gombot" rázsúfolni. Szerintem biztos nem akarnak akkorát "bukni" mint a Beateratorral (amit egyébként megcsinálhattak volna olyanra is mint a PSP verzió, de ehelyett egy leegyszerűsített akármit hoztak össze).


Offline
2009. 12. 23. 14:51
Egy kis hír-Újabb bizonyíték a PC-s The Lost and Damned létezésére
http://www.pcguru.hu/pcgu...mned_letezesere

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak