Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újabb bizonyíték a Lost and Damned PC verziójára

GTA

Az oly nagyon Xbox 360 exkluzívnak hangoztatott letölthető tartalomról, a The Lost and Damned-ről egyre inkább ennek az ellenkezője derül ki. Ugyebár korábban írtunk róla, hogy a DLC-hez tartozó 5 Achievement az ötödik patch-csel bekerült a Games for Windows LIVE rendszerbe is, és egyelőre minden GTA IV PC játékosnál Locked státusz szerepel ezek mellett.

Most egy francia lapnak köszönhetően az állítólagos Xbox 360 exkluzivitás ismét megkérdőjeleződik. A Franciaországban kiadott PC Jeux (PC GAMES) magazin ugyebár a nevéből adódóan is PC játékokkal foglalkozik, ami önmagában nem számít érdekesnek. Az azonban annál inkább, hogy az említett lap legújabb számának borítóján ott szerepel a GTA IV: The Lost and Damned neve is. Valószínűleg nem a konzolos verzióra utalhat, mivel az még februárban megjelent.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket és köszönjük steve88 felhasználónknak az infót!

2009.12.23 16:22  ▪ Forrás: PC GURU  ▪ Írta: Ben Dover

Wrath
Offline
2009. 12. 23. 16:53
Szerintem ugyanaz lesz a TLaD PC verziójával, mint az alap GTA IV-nél: Elhallgatják az egészet, és a kiadás előtt 3-4 hónappal előbb jelentik be a PC verziót.

Én már alig várom a PC verziót.

alexander1995
Offline
2009. 12. 23. 19:03
Tuti februárban jön. Van egy ilyen megérzésem.


Offline
2009. 12. 24. 17:03
Hát jó lenne ha február tájékán megjelenne,már nagyon várom.Motorozni eleve jobban szeretek gta-ban,(sőt a GTA IV-ben hiányoltam is a mocikat, az utakon elég ritkán jelentek meg), lesz a multijában bandaháború, és még több rockzene lesz hallgatható, biztos nagyon király játék lesz.
Ja és üzenem a szerkesztőknek hogy nincs mit, ha megint sikerül találnom új infókat a TLaD-ról majd megint szólok

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink