Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace - Fórum karbantartás

Mint azt fórumozó felhasználóink észlelték a fórumunk egy ideje nem teljesen úgy működik, mint ahogy kellene. Hozzászólás formájában jeleztük az egyik topikban, hogy szeretnénk újratelepíteni a rendszert, de az valószínűleg a kommentek elvesztésével járna.

Mivel azonban így a hibák továbbra is fennálnának, és a felhasználói élmény sem felelne meg meseországnak mégis bátorkodtuk ismét installálni az általunk kedvelt phpBB fórumkezelő rendszert. Végülis sikerült nagyjából helyrehozni a felhasználók számára is elérhető funkciókat és a hozzászólások is megmaradtak, de egyelőre még csak tesztelési státuszban van a fórum, tehát elképzelhető, hogy néha nem lesz majd elérhető, ill. nem jelennek meg a témák. Természetesen várjuk észrevételeiteket akár privát üzenetben, akár hozzászólásban.

2009.12.23 22:20 ▪ Írta: VISALI

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink