Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace - Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Hát igen. Elérkeztünk az év utolsó napjaihoz, melyek közül december 24. és az azt követő pár nap jelentős időszak, legalábbis a keresztény vallásúak számára. Vajon mit is írhatnánk egy ilyen jellegű hírbe? Nyilván nem sokat. Talán a lényeg megteszi:

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNKNAK!

Viszont hogy mégse legyen ilyen rövidke ez kis hírnek nevezett valami had egészítsük ki egy "történettel a palackból". Ez egy érdekes élménybeszámoló, melyet a Folytatás... linkre kattintva olvashattok el.


Már évek óta üzemel a GTAPlace, de még nem volt rá példa, hogy oldalunk egyik szerkesztője privát élményeiről számolt volna be. Most azonban én [VISALI] bátorkodom beszámolni az egyik ajándékomról, melyet karácsonyra kaptam.

GTA

Természetesen egy Grand Theft Auto videojáték-sorozattal kapcsolatos tárgyról van szó. Sikerült meglepetést szerezni nekem, de nem akár hogyan. Egy GTA epizódot - akarom mondani négyet tudhatok már magaménak eredeti lemezen. Egy DVD-t tartalmaz tok, melyre az első trilógia került fel: a GTA1, a GTA: London 1969, a GTA2 és a GTA3, ráadásul alapból a javított verziók (patchelt). Az igazat megvallva fogalmam sem volt róla, hogy létezik ilyen speciális csomag, de sokkal inkább az lepett meg, hogy valamilyen formában kaphatóak még a boltokban a GTA Classics tagjai.

Hogy miből is áll valójában a csomag? Természetesen a járékokat tartalmazó lemezt, e mellett pedig egy plusz CD-t, melyen a nem hivatalos csesítések találhatóak a klasszikus GTA részekhez, ill. a Max Payne és a Max Payne 2 Rockstar Games fejlesztésekhez - mivel cseh nyelvű a csomag a CENEGA jóvoltából. Továbbá egy kis papír is található a dobozban, melyen egy regisztrációs kód van. Ez arra jó, hogy exkluzív információkat kaphassak a már fent említett cégtől. Ezek melett egy telepítési útmutatót, és egy irányítás-magyarázatot is mellékeltek.

Ha behelyezem a lemezt a meghajtóba a Windows azonnal megkérdezi, hogy melyik epizódot szeretném installálni vagy futtatni. Mindegyik GTA elindításához szükséges a DVD. A GTA: London 1969 feltelepítéséhez pedig már renfelkeznem kell a GTA1 alapjátékkal.

Remélem felhasználóink közül valamennyien részesültek hasonló örömben, mint én.

Áldott, Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek az időközben megfogyatkozott csapatunk nevében:

  • wantoo
  • Hayleyz
  • VISALI
  • Gege
2009.12.24 22:22 ▪ Írta: VISALI

jana4
Offline
2009. 12. 25. 10:55
íÉn is kellemes ünnepeket kívánok nektek, Visalinak meg jó szórakozást

gatyas1996
Offline
2009. 12. 25. 11:59
OH de megfogyatkoztatok.. CBool sincs már?? mikről maradok le
Kellemes ünnepeket!

RedDragon
Offline
2009. 12. 25. 14:33
Kellemes ünnepeket! Lett xboxom és EFLC-m karácsonyra így az összes GTA eredetibe itt van a polcomom, kimodhatatlanul örülök. Nektek is hasonlóan boldog,vidám ünnepet kívánok!! Jó játékot VISALI!

ff61gmaze
Offline
2009. 12. 25. 18:09
Boldog Karácsonyt, Kellemes ünnepeket!
Szépen megfogyatkoztatok, az biztos
CBool tényleg, merre jár? Hayleyz-t is már régen láttam Jóformán csak Gege és VISALI aktívkodik.

Rebuska
Offline
2009. 12. 25. 19:29
Ha már ennyien írtak akkor én is mondom!Boldog karácsonyt mindenkinek!


Offline
2009. 12. 25. 19:42
Boldog Karácsonyt!

wantoo
Offline
2009. 12. 25. 20:02
Én már egy jó ideje kiszálltam. De néha-néha elolvasgatom a híreket.

alexander1995
Offline
2009. 12. 26. 12:08
mátéka és hannibal: Thx.

Am higyjétek el... CBool hiánya nagyon megfog látszni az oldalon :/

gatyas1996
Offline
2009. 12. 27. 15:13
hát már most eléggé siralmas a helyzet...

MateL
Offline
2009. 12. 27. 16:56
Hírek vannak az a lényeg, nah

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink