Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV PC - Látogatóink videói #3

2010.01.08 13:10  |  Írta: VISALI

Tavaly nyáron néhányantok nagy örömünkre megmutatta fórumunkon a Grand Theft Auto IV számitógépes változatában elkészített videóit a közösség többi tagjának is. Természetesen nem voltunk rest a legjobb alkotásokat a főoldalon hír formájában is közzétenni. Most az év elején Gaby86, aki már bemutatkozott első videóösszeállításunkban ismét meglepett minket két nagyszerű videóval.

Az első egy multiplayer összevágás. Egy nagyon percízen megtervezett videóról van szó, ugyanis a klip fokozatosan lesz egyre izgalmasabb, egyre elképesztőbb jeleneteket láthatunk. Először bemelegítésként csak egy kis őrjöngés a játékban megtalálható eldobgható fegyverekkel, majd körülbelül a videó felénél jönnek a durva akciójelenetek, ahol a kamera remek pozícióból veszi az eseményeket. Végül néhány őrült mutatvány és bezárólag egy harc szemtől-szemben.

Ha kíváncsi vagy a másik nagyszerű videóra is kattints a Folytatásra.


A másik kisfilm a Best Motorbike Show címet kapta - nem véletlenül. Egy rendkívül látványos mutatványokban gazdag stunt videót láthatunk, melyen Niko egy NRG-900 motor nyergében "röpköd" Liberty city városában.

Bár a GTA IV már elég rég megjelent, még mindig szívesen várjuk videóitokat fórumunk ezen topikjában, és ha látványos természetesen hír formájában kikerül a főoldalra is.

KRUCEAS

Offline
2010. 01. 09. 00:29
Ááá de jó. Itt vannak a videóim. Köszönöm.
MateL

Offline
2010. 01. 09. 10:11
A motoros vidi jobban tetszett, grat hozzá!
KRUCEAS

Offline
2010. 01. 09. 10:35
MateL: Kösz! Nekem is a motoros tetszik jobban. A multplayer-es az már régen készült.
2010. 01. 10. 16:43
Tetszik

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 38 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak