Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto, csak épp a valóságban

Akik ellátogatnak Grand Theft Auto orientált rajongói oldalunkra bizonyára azért teszik, mert szeretik a többek között járműlopásokról is szóló videojátéksorozatot.

Nos a törvényszegés ezen formája virtuálisan mondhatni "szép és jó", hiszen semmilyen következménye sincs a valóságban [maximum százezreket költünk egy új számítógépre, hogy elbírja az új epizódot - lásd: GTA IV :P - by szerk.]. Viszont gyakran hallani olyan bűncselekményekről, melyeket olyan fiatalok követnek el, akik szellemileg nem elég érettek ahhoz, hogy felfogják a virtuális világ és a valóság közötti különbségeket.

Nemrég Kaliforniában egy 14 éves fiú fegyverrel a kezében tulajdonított el két darab kerékpárt, és később úgy nyilatkozott, hogy úgy érezte, mintha a GTA San Andreas egy "valóságos" változatával játszott volna. A hírek szerint a srác megpróbált az egyik rendőr szemébe lőni, de végül megijedt és nem tette. Az egyik tiszt szintén próbálkozot ezzel, hogy megfélemlítse a fiút, de semmilyen hatást nem ért el vele. Végül persze sikerült lekapcsolni a gyereket. Egyébként az eset a sokak által nézett COPS című TV showban is szerepelt.

Arról érdekes módon nem ejtettek szót, hogy hogyan tudott menekülni a srác két kerékpárral, ráadásul fegyverrel a kezében.

2010.01.10 21:41  ▪ Forrás: GamePolitics  ▪ Írta: VISALI

Leone
Offline
2010. 01. 11. 00:24
Az is érdekelne, hogy a srác hogy szerezte a fegyvert és a szülei hol voltak abban a szent pillanatban, mikor feltehetőleg saját pénzből (az általuk adott zsebpénz) vásárolta meg azt. Ilyen részletekre miért nem térnek ki?

KRUCEAS
Offline
2010. 01. 11. 12:07
Leone: Hát Kaliforniában elég sok helyen lehet fegyvert venni illegálisan. Gondolom az iskolába menet is tudott pár helyet a kis gangsta.
"A hírek szerint a srác megpróbált az egyik rendőr szemébe lőni, de végül megijedt és nem tette. Az egyik tiszt szintén próbálkozot ezzel, hogy megfélemlítse a fiút, de semmilyen hatást nem ért el vele."
Nekem ez is furcsa. Vajon ez, hogy zajlott. Mondta a gyerek: Szemen lőlek! Erre a tiszt:Nem én lőlek szemen.

RedDragon
Offline
2010. 01. 11. 14:48
Az amerikaiak olyan hülyék hogy már fáj, és még nekik nem tetszik amikor ezt halják/látják a tv-ben/játékokban/GTA-ban stb...........inább tiltsuk be mert ezek miatt fognak bűnözni

jana4
Offline
2010. 01. 11. 15:44
ha a tbogt-ra fogta volna, mire fogadunk, hogy világméretű botrány lett volna belőle...

FeherKenyer
Offline
2010. 01. 11. 17:44
Odamentem volna a gyerekhez és nyakon vágtam volna úgy, hogy lábon lőtte volna magát

MateL
Offline
2010. 01. 11. 18:55
Le merném fogadni, hogy (ez is) nigger néger volt.

alexander1995
Offline
2010. 01. 11. 20:29
KRUCEAS: Gondolom meginterjúvolta a COPS-on dolgózó csapat, és ott vallotta be, h megpróbálta szemen lőni, de nem volt hozzá elég bátorsága. A rendőr meg csak rá akart ilyeszteni. Ilyen célból én is a fejre céloznék. És h honnan volt fegyvere? Gondolom útközben beugrott Emett-hez, vagy van kapcsolata a az Ammu-Nation-nél

SQUALLE3R
Offline
2010. 01. 11. 21:19
Nem tudom hogy hívják azt az embert aki be akarja perelni állandóan az R* de szerintem megint megint megpróbálja ( vagy már megcsinálta )

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink