Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Grand Theft Auto, csak épp a valóságban

2010.01.10 21:41  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GamePolitics

Akik ellátogatnak Grand Theft Auto orientált rajongói oldalunkra bizonyára azért teszik, mert szeretik a többek között járműlopásokról is szóló videojátéksorozatot.

Nos a törvényszegés ezen formája virtuálisan mondhatni "szép és jó", hiszen semmilyen következménye sincs a valóságban [maximum százezreket költünk egy új számítógépre, hogy elbírja az új epizódot - lásd: GTA IV :P - by szerk.]. Viszont gyakran hallani olyan bűncselekményekről, melyeket olyan fiatalok követnek el, akik szellemileg nem elég érettek ahhoz, hogy felfogják a virtuális világ és a valóság közötti különbségeket.

Nemrég Kaliforniában egy 14 éves fiú fegyverrel a kezében tulajdonított el két darab kerékpárt, és később úgy nyilatkozott, hogy úgy érezte, mintha a GTA San Andreas egy "valóságos" változatával játszott volna. A hírek szerint a srác megpróbált az egyik rendőr szemébe lőni, de végül megijedt és nem tette. Az egyik tiszt szintén próbálkozot ezzel, hogy megfélemlítse a fiút, de semmilyen hatást nem ért el vele. Végül persze sikerült lekapcsolni a gyereket. Egyébként az eset a sokak által nézett COPS című TV showban is szerepelt.

Arról érdekes módon nem ejtettek szót, hogy hogyan tudott menekülni a srác két kerékpárral, ráadásul fegyverrel a kezében.

Leone

Offline
2010. 01. 11. 00:24
Az is érdekelne, hogy a srác hogy szerezte a fegyvert és a szülei hol voltak abban a szent pillanatban, mikor feltehetőleg saját pénzből (az általuk adott zsebpénz) vásárolta meg azt. Ilyen részletekre miért nem térnek ki?
KRUCEAS

Offline
2010. 01. 11. 12:07
Leone: Hát Kaliforniában elég sok helyen lehet fegyvert venni illegálisan. Gondolom az iskolába menet is tudott pár helyet a kis gangsta.
"A hírek szerint a srác megpróbált az egyik rendőr szemébe lőni, de végül megijedt és nem tette. Az egyik tiszt szintén próbálkozot ezzel, hogy megfélemlítse a fiút, de semmilyen hatást nem ért el vele."
Nekem ez is furcsa. Vajon ez, hogy zajlott. Mondta a gyerek: Szemen lőlek! Erre a tiszt:Nem én lőlek szemen.
RedDragon

Offline
2010. 01. 11. 14:48
Az amerikaiak olyan hülyék hogy már fáj, és még nekik nem tetszik amikor ezt halják/látják a tv-ben/játékokban/GTA-ban stb...........inább tiltsuk be mert ezek miatt fognak bűnözni
jana4

Offline
2010. 01. 11. 15:44
ha a tbogt-ra fogta volna, mire fogadunk, hogy világméretű botrány lett volna belőle...
FeherKenyer

Offline
2010. 01. 11. 17:44
Odamentem volna a gyerekhez és nyakon vágtam volna úgy, hogy lábon lőtte volna magát
MateL

Offline
2010. 01. 11. 18:55
Le merném fogadni, hogy (ez is) nigger néger volt.
alexander1995

Offline
2010. 01. 11. 20:29
KRUCEAS: Gondolom meginterjúvolta a COPS-on dolgózó csapat, és ott vallotta be, h megpróbálta szemen lőni, de nem volt hozzá elég bátorsága. A rendőr meg csak rá akart ilyeszteni. Ilyen célból én is a fejre céloznék. És h honnan volt fegyvere? Gondolom útközben beugrott Emett-hez, vagy van kapcsolata a az Ammu-Nation-nél
SQUALLE3R

Offline
2010. 01. 11. 21:19
Nem tudom hogy hívják azt az embert aki be akarja perelni állandóan az R* de szerintem megint megint megpróbálja ( vagy már megcsinálta )

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 34 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak