Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Népeszerű Xbox LIVE cím

Nemrég a Microsoft publikálta a 2009-es év legnépszerűbb Xbox LIVE rendszert támogató játékainak címlistáját. A hatalmas számban elkelt Grand Theft Auto IV természetesen nem maradhatott le a TOP 20-as listákról, és ráadásul meglehetősen előkelő helyeken szerepel.

Xbox 360 platformon a nagysikerű negyedik fő epizód a hatodik helyen áll a boltokban eladott és a rendszerről letöltött példányokat együttvéve. Ez nagyszerű és kiérdemelt eredmény, na de még csak most jön a java - a Games for Windows LIVE összesítés.

Ott ugyanis a GTA IV a maga "kis bajaival" együtt az első helyen feszít. Remélhetőleg ez az eredmény inspirálóan hat majd kedvenc videojátékfejlesztő cégünkre, a Rockstar Games-re, és a jövőben nem kívánják majd hanyagolni a PC-s portokat. Talán ez az összesítés biztosítja majd a srácokat arról, hogy megéri egy számítógépes változtatot is készíteni a The Lost and Damned-ből. Johnny Klebitz bizonyára vörös szőnyegen robogna be PC-re.

2010.01.11 21:21  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: VISALI

kovács
Offline
2010. 01. 11. 21:39
ezt a toplistát merre lehet találni?

alexander1995
Offline
2010. 01. 11. 22:27
A főoldalon kattints a hírdoboz alján levő "Forrás:" szó utáni linkre

kovács
Offline
2010. 01. 12. 19:55
megvan, köszi

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink