Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Játssz a fejlesztőkkel! #3

A Rockstar Games korábban már több alkalommal rendezett olyan Multiplayer Event-eket, amelyen a játékosok összemérhetik erejüket a fejlesztőkkel. Már a GTA IV megjelenése után, és a The Lost and Damned premierjében is volt ilyen lehetőség, ám most úgy tűnik, hogy a The Ballad of Gay Tony-val ezt a szokásukat rendszeresíteni szeretnék.

Idén először január 21-én, azaz a mai napon bárki megmérkőzhet a Grand Theft Auto sorozat atyjaival a Ballad of Gay Tony multiplayer módjában. Magyar idő szerint 22:00 órától hajnali 01:00 óráig tartanak a menetek. A Social Club-on ismét online lehet nézni az eseményeket, és nagyjából minden úgy fog zajlani, ahogy eddig. Íme a részletek:

NÉZD ÉS CHATELJ ÉLŐBEN
Nem tudsz felmenni az Xbox LIVE-ra? Ne aggódj! Csatlakozz a legújabb Social Club Multiplayer Event oldalunkon látható élő közvetítéshez! Esetleg nézd közvetlenül az egyik Rockstar csapattárs játékmenetét! Ezen kívül egy chatboxot is létrehoztunk azoknak, akik csapattársat keresnek, vagy csak csevegni akarnak.

HOGYAN TALÁLJ MEG MINKET?
Szólj egy havernak és lépj be egy Ranked Team Deathmatch-be Party Mode-ban! Párosával fogunk játszani, tehát győződj meg róla, hogy a csapatod létszáma 2 lesz. Ha Party Mode-ban elindítod a Team Deathmatch játékmódot, automatikusan egy különleges lobby képernyőre kerülsz velünk és más résztvevőkkel. Bővebb infó a Party Mode-ról lentebb.

SZÜKSÉGED VAN EGY PARTNERRE?
Lépj fel a chatboxra az esemény alatt vagy csak postold a Gamertaged itt a kommenteknél! Valaki biztosan fölvesz.

HIVATALOS ROCKSTAR GAMERTAGEK
A következő Rockstar Gamertagek fognak részt venni:
GwRockstar3 (Streaming)
GwRockstar4 
GwRockstar5 
GwRockstar6 

A PARTY MÓDRÓL...
A Party Mode segítségével egyszerű összeszedned a csapatodat és találnod egy játékot. Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, majd válaszd a Multiplayer > Party Mode opciót. Ezután egy saját multiplayer világban találod magad Liberty City-ben, és te vagy a host. Innen vedd elő megint a telefont, majd válaszd a Friends opciót a barátaid meghívásához. Amint ők csatlakoznak, a Liberty City városodban találják magukat, és amíg mindenki elkészül, lehet gyakorolni vagy szórakozni.

Ha csapatod készen áll a küzdelemre, kapd elő megint a játékbeli telefont, és válaszd bármelyik módot (ezúttal a Ranked > Team Deathmatch beállításokra lesz szükséged)! Ezáltal csapatod egy speciális lobby képernyőre kerül, ahol összesorsolnak egy másik, egyenlő létszámú csapattal - maximum 16 fő/lobby. Fontos, hogy kétszemélyes csapattal lépj be a lobbyba, ha velünk és más játékosokkal szeretnél játszani.

Jó játékot mindenkinek, aki részt vesz az eseményen!

Korábbi linkek:

2010.01.21 15:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink