Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

The Ballad of Gay Tony - Játssz a fejlesztőkkel! #3

2010.01.21 15:24  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games korábban már több alkalommal rendezett olyan Multiplayer Event-eket, amelyen a játékosok összemérhetik erejüket a fejlesztőkkel. Már a GTA IV megjelenése után, és a The Lost and Damned premierjében is volt ilyen lehetőség, ám most úgy tűnik, hogy a The Ballad of Gay Tony-val ezt a szokásukat rendszeresíteni szeretnék.

Idén először január 21-én, azaz a mai napon bárki megmérkőzhet a Grand Theft Auto sorozat atyjaival a Ballad of Gay Tony multiplayer módjában. Magyar idő szerint 22:00 órától hajnali 01:00 óráig tartanak a menetek. A Social Club-on ismét online lehet nézni az eseményeket, és nagyjából minden úgy fog zajlani, ahogy eddig. Íme a részletek:

NÉZD ÉS CHATELJ ÉLŐBEN
Nem tudsz felmenni az Xbox LIVE-ra? Ne aggódj! Csatlakozz a legújabb Social Club Multiplayer Event oldalunkon látható élő közvetítéshez! Esetleg nézd közvetlenül az egyik Rockstar csapattárs játékmenetét! Ezen kívül egy chatboxot is létrehoztunk azoknak, akik csapattársat keresnek, vagy csak csevegni akarnak.

HOGYAN TALÁLJ MEG MINKET?
Szólj egy havernak és lépj be egy Ranked Team Deathmatch-be Party Mode-ban! Párosával fogunk játszani, tehát győződj meg róla, hogy a csapatod létszáma 2 lesz. Ha Party Mode-ban elindítod a Team Deathmatch játékmódot, automatikusan egy különleges lobby képernyőre kerülsz velünk és más résztvevőkkel. Bővebb infó a Party Mode-ról lentebb.

SZÜKSÉGED VAN EGY PARTNERRE?
Lépj fel a chatboxra az esemény alatt vagy csak postold a Gamertaged itt a kommenteknél! Valaki biztosan fölvesz.

HIVATALOS ROCKSTAR GAMERTAGEK
A következő Rockstar Gamertagek fognak részt venni:
GwRockstar3 (Streaming)
GwRockstar4 
GwRockstar5 
GwRockstar6 

A PARTY MÓDRÓL...
A Party Mode segítségével egyszerű összeszedned a csapatodat és találnod egy játékot. Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, majd válaszd a Multiplayer > Party Mode opciót. Ezután egy saját multiplayer világban találod magad Liberty City-ben, és te vagy a host. Innen vedd elő megint a telefont, majd válaszd a Friends opciót a barátaid meghívásához. Amint ők csatlakoznak, a Liberty City városodban találják magukat, és amíg mindenki elkészül, lehet gyakorolni vagy szórakozni.

Ha csapatod készen áll a küzdelemre, kapd elő megint a játékbeli telefont, és válaszd bármelyik módot (ezúttal a Ranked > Team Deathmatch beállításokra lesz szükséged)! Ezáltal csapatod egy speciális lobby képernyőre kerül, ahol összesorsolnak egy másik, egyenlő létszámú csapattal - maximum 16 fő/lobby. Fontos, hogy kétszemélyes csapattal lépj be a lobbyba, ha velünk és más játékosokkal szeretnél játszani.

Jó játékot mindenkinek, aki részt vesz az eseményen!

Korábbi linkek:

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 35 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak