Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - '2010 első kihagyhatatlan iPhone játéka'

2010.01.21 16:01  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Három napja jelent meg a Nintendo DS-en és PSP-n sikerjátéknak számító Grand Theft Auto: Chinatown Wars iPhone-ra és iPod Touch-ra készített változata, és nyugodtan kijelenthetjük: átütő sikert aratott. Az iTunes alatt működő App Store-ban nem csak hogy bekerült a kiemelt alkalmazások közé, de a felhasználói értékelések alapján az értékelések több mint 80%-a maximális (5 csillag).

Az alábbiakban az IGN Wireless, valamint a Touch Arcade weboldalak tesztjeiből ragadtunk ki egy részletet. Az IGN Wireless 10-ből 9.0 értékelést adott a játéknak, és "2010 első kihagyhatatlan iPhone játékának" is titulálta:

"A Chinatown Wars egyik legerősebb tulajdonsága a küldetések változatossága. Nem csupán elmész egy helyre, lelősz valakit, majd visszamész a rejtekhelyedre; itt utcai parádén veszel részt, tartálykocsikat lopsz el hogy hatalmas bombát csinálj belőlük, szabotálsz egy autóversenyt, vagy tüzet oltasz el. A fő küldetéseken felül pedig mellékküldetések és versenyek tömkelege áll rendelkezésedre..." - IGN Wireless

"Az App Store kezdete óta igencsak kevés fejlesztő próbálkozott open-world bűnözőszimulátorok készítésével. Komolyabb konkurencia hiányában ezen játékok többsége elég jónak tűnt - De még a legjobb Chinatown Wars-előtti iPhone játékok is elbújhatnak ha az igazi Rockstar-os Grand Theft Auto-val hasonlítjuk őket össze. A kidolgozottság szintje teljesen egyedülálló, de még fontosabb az élő és nyüzsgő Liberty City." - Touch Arcade

A későbbiekben még több teszt várható a játékról. Innen megvásárolható a 188 MB méretű App! Legalább 3.1 verziószámú iPhone vagy 2. generációs iPod Touch szükséges a futtatáshoz!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 49 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak