Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Games - Kérdések és válaszok

2010.01.22 16:12  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Rockstar Games virtuális postafiókjában és twitter azonosítóján ismét tekintélyes mennyiségű rajongói kérdés gyűlt össze, ezért a Grand Theft Auto franchise fejlesztői úgy döntöttek, hogy hivatalos oldalukon megválaszolnak néhány gyakori kérdést. Új információra ne számítsatok, inkább csak amolyan érdekesség...

Mi csak a GTA-val kapcsolatos válaszokat fordítottuk le, de érdeklődtek még a Red Dead Redemption és az L.A. Noire felől is. A Team Bondi fejlesztésében készülő utóbbi címről például kiderült, hogy a jövő hónapban rántják le a leplet róla.

“Nagyon vártam a The Ballad of Gay Tony megjelenését, de aztán rájöttem, hogy csak XBox360-on van. Biztos vagyok benne, hogy nem én kérdezem ezt először, de hogy lehet, hogy nem adták ki PS3-ra is?”E-mailben érkezett

Tudjuk, hogy ez továbbra is gyakran feltett kérdés - és higyjétek el, megértjük a hozzád hasonló csalódott PS3 tulajokat, akik a legtöbb mostanában kiadott címünkkel nem tudtak játszani. Annyit mondhatunk, hogy mi a Rockstarnál gondolni fogunk rátok a 2010-es megjelenéseink kapcsán. Kérlek, maradj velünk!

“El tudjátok nekem küldeni az iPhone-os GTA Chinatown cheat-jeit?Twitteren érkezett

Sokan kutatnak feleslegesen az interneten a Chinatown Wars iPhone csalások után. Ezért, közkívánatra holnap közzétesszük az első adagot. Ne felejtsétek olvasni a honlapunkat vagy kövessetek minket Twitteren vagy Facebookon az azonnali hírekért.

"Mikor jön ki [az iPhone Chinatown Wars] Új-Zélandon? Nagyon tetszik ez a játék!" - JackAttackNZ
"Hello, mikor lehet kapni az indiai app store-ban???.." - raw2418
"Gyerünk Rockstar, minden app store-ban legyen már elérhető!" - Marlboro

Nagyon örülnénk neki, ha mindenki számára világszerte elérhető lenne. Jelenleg a jogi részével vagyunk elfoglalva, és reméljük, hogy hamarosan minden országban megvásárolható lesz.

"Észrevettem, hogy a GTA III óta majdnem minden Grand Theft Auto box art egy helikoptert ábrázol a bal felső sarokban. Ennek mi az oka?" - E-mailben érkezett

Nem tudjuk pontosan. Valahogy így alakult, és megőriztük egyfajta sajátosságként. A dobozokon arra törekszünk, hogy az emberek számára betekintést nyújtsunk a játékba, és a helikopterek minden GTA-ban kiemelkedő szerepet játszanak, így megmaradt ezen szokásunk. Az egyes játékok között a box art színvilágát és a stílusát is változtatjuk, de ezek a változtatások talán csak nekünk szembetűnőek. Másik érdekes dolog, hogy csak a GTA3-nak volt különböző borítója az USÁ-ban és Európában. Ezután döntöttük el, hogy egységes lesz minden az egész világon.

dervish109

Offline
2010. 01. 22. 17:58
Ez a helikopteres dolog fel sem tűnt,de most ahogy megnéztem őket,tényleg
Leone

Offline
2010. 01. 22. 19:06
Annak idején rahedli hsz. szólt erről Tisztára érdekes volt. De van egy kivétel, ahol nincs helikopter
2010. 01. 22. 19:12
Jah a chinatown warsnál motor van
ff61gmaze

Offline
2010. 01. 26. 21:38
“Nagyon vártam a The Ballad of Gay Tony megjelenését, de aztán rájöttem, hogy csak XBox360-on van. Biztos vagyok benne, hogy nem én kérdezem ezt először, de hogy lehet, hogy nem adták ki PS3-ra is?” – E-mailben érkezett
Ezt nem értem... Ha csak XBOX360-ja van, akkor miért kérdi a PS3 megjelenést? nem írtatok el valamit?
MateL

Offline
2010. 01. 26. 21:39
ff61gmaze: XBox360-on
BÁZZZ tanuljatok már meg olvasni... Azért a 10 px nagyságú Arial még nem annyira kicsi... Vagy hajolj közelebb a monitorhoz ha minket olvasol.
ff61gmaze

Offline
2010. 01. 27. 15:45
Oops sorry átfutottam XBOX360-om ezt láttam Megfogadom a tanácsod legközelebb közelebb hajolok

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak