Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Az ígéret szép szó...

2010.01.26 15:04  |  Írta: VISALI  |  Forrás: Rockstar Newswire

A múlthéten a Rockstar Games választ adott néhány sokak által feltett kérdésre, melyek között a GTA Chinatown Wars iPhone és iPod Touch verziójának további államokban való elérhetőségével kapcsolatban is szerepeltek megválaszolandó mondatok.

Kedvenc videojátékfejlesztő cégünk természetesen nem gondolta, hogy megfoszt jónéhány államot a többek között izometrikus kameranézetével egyedi GTA epizód új átiratától. Nekik is kívánságuk, hogy mindenhol elérhető legyen a nemrég megjelent változat, és  persze dolgoznak is ezen. Ígéretük telejesítésén való munkálkodásukat bizonyítja az is, hogy ma nagy örömmel jelentették be a Newswire-on, hogy két új államban is elérhető Huang Lee története az App Store-on: Mexikóban és Új-Zélandon. Így tehát jelenleg a következő országokban tölthető le mondhatni aprópénzért a 188MB-ot foglaló játékprogram:

Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánai, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Kanada, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxembourg, Magyarország, Málta, Mexikó, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és Új-Zéland.

...Egy kis feszítés: Jó érzés a videojátékiparban kisé elhanyagolt kelet-európai államokat, mint például Magyarország, Szlovákia és Románia ebben a felsorolásban látni, ahol nem szerepel több gazdasági szempontból jelentősebb állam, mint például Szingapúr, Norvégia, vagy Svájc.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak