Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

EFLC - Ismét ölik a PS3 tulajok idegeit...

2010.01.28 17:47  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GTA-Xtreme.de

Már százszor és százszor hallhattunk pletykákat a Grand Theft Auto IV két epizodikus tartalmát egybefoglaló Episodes from Liberty City esetleges PlayStation 3-as portjáról. Többnyire azzal szórakozik a sajtó, hogy a Microsoft exkluzivitását végesnek titulálják.

Ismét felröppent egy információ, ami ezt az elméletet támasztja alá. A brit SimplyGames webáruház terméklistájára ugyanis bekerült az EFLC PlayStation 3-as portja, melynek adatlapján egy megjelenési dátumot  is megjelöltek - 2010. március 31-ét. Persze amilyen gyorsan megjelent a játék a kínálatban olyan gyorsan el is tűnt onnan. Azt persze nem tudni, hogy a Rockstar Games esetleges figyelmesztetése miatt vagy csak tényleg egy "apró" hiba történt.

Mindenesetre egy boxart is napvilágot látott, amit oldalt láthattok. Tüzetesebb átvizsgálás után azonban rá lehet jönni, hogy ez valószínűleg hamis. A képeloszlás - tehát a kis artwork képek, ill. a logó mérete és elhelyezése - megegyezik az Xbox 360-as borítón láthatóval, csak kicsit összenyomták. A 2001 óta megjelent GTA epizódok borítóképe (kivéve a GTA Advance-t ugye) minden platform esetében más volt, ha másban nem az embléma nagyságában, ill. elhelyezkedésében.

Továbbá azt se felejtsük el, hogy az Episodes from Liberty City PS3-as változatának fejlesztéséről szóló híreket megcáfolta a Rockstar Games, ami a PC-s porttal kapcsolatban nem történt meg. Az exkluzivitásokat illetően viszont meg kell jegyezni, hogy a GTA Chinatown Wars is Nintendo DS exkluzívként indult, és ma már nem hogy PSP-re, de január 18. óta iPhone-ra és iPod Touch-ra is elérhető a kézikonzolokra fejlesztett rész.

Tehát folytatódik az idegölés a Sony konzoljának tulajdonosait érintően. Az igazat megvalva én most nem szivesen lennék PS3 tulajdonos.Offline
KRUCEAS

Offline
2010. 01. 29. 11:27
: Én is pont ezt akartam linkelni. Végre!!!!
ff61gmaze

Offline
2010. 01. 29. 13:10
Hála az égnek : ) megvan, hogy mi lesz a névnapi ajándékom
RedDragon

Offline
2010. 01. 29. 14:20
30.-án már megis lehet venni dobozos formában vagy csak letölteni lehet?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak