Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City PC-re és PS3-ra is!

Hosszú idő után végre valami érdemleges információ is érkezik a Grand Theft Auto sorozattal kapcsolatban, és ezúttal nekem adatik meg a lehetőség, hogy ezt a nem is akármilyen hírt megosszam kedves olvasóinkkal. Bizony, a sok pletyka után végre hivatalosan is megerősítették, hogy a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (tehát a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned és a Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony epizódokat magában foglaló lemez) bizony megjelenik PlayStation 3 és PC platformon is!

Íme a hivatalos bejelentés, mely a mai nap folyamán jelent meg a Rockstar Games oldalán:

"Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City nagyon várt PlayStation®3 és Games for Windows® - LIVE verziója 2010. március 30-án megjelenik. A PlayStation 3 és Games for Windows - LIVE játékosoknak most először adatik meg a lehetőség, hogy megtapasztalják a Grand Theft Auto IV saga utolsó két lenyűgöző fejezetét.

A két akciódús epizód 2010. március 30-án letölthető tartalomként is megjelenik a PlayStation Network és Games for Windows® LIVE rendszereken. Mindkét epizód ugyanazzal a részletes és élethű Liberty City-vel büszkélkedhet, amelyet már mindannyian ismerünk és szeretünk. A Games for Windows - LIVE játékosok 32 fős multiplayer meccseket, valamint egy fejlett videószerkesztőt is kapnak, és minden rajongónak újra lehetősége lesz a Liberty City Rádió kellemes zenéit élvezni.

A The Lost and Damned Liberty City-jének sötét, piszkos alvilágában tengődve a törvényt semmibe vevő motoros, Johnny Klebitz a bandája egyben tartásáért harcol, mivel a vezetésben kialakult konfliktusok a testvériség kettészakadásával fenyegetnek. A The Ballad of Gay Tony-ban a játékosok Liberty City modern éjszakai életébe csöppenhetnek bele Luis Lopez személyében, aki a pénz és bűn csábítása valamint a családja, barátai melletti hűség között próbál egyensúlyt teremteni. Mindkettő epizód egy rakás új autót és fegyvert tartalmaz, továbbá olyan új tevékenységekkel is bővíti a játékot, mint a ketrecharc, bandaháborúk vagy a bázisugrások."

Nos, azt hiszem beteljesült a GTA fanok egyik legnagyobb aktuális vágya. 2010. március 30-án (lehetséges, hogy Európában április 2-án) a két GTA IV epizód egyben megjelenik PC-re és PlayStation 3-ra is! Lehet pezsgőt bontani - akár az Xbox-os Gay Tony-ban! :P

UPDATE: Take-Two bejelentéséből már azt is megtudtuk, hogy a fent említett megjelenési dátum globális, vagyis egyszerre lesz elérhető Amerikában és Európában, mint anno a GTA IV konzolos verziói.

UPDATE #2: A kételyek szerteoszlatása végett fontosnak éreztük lefordítani a Take-Two hivatalos közleményét is a nagy bejelentéssel kapcsolatban, amelyben Sam Houser is mond egy-két szót. A konkrét információkat tartalmazó részeket kiemeltük.

New York, NY – 2010. január 29. – A Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) kiadó vállalata, a Rockstar Games örömmel jelenti be, hogy a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City nagyon várt PlayStation®3 és Games for Windows® - LIVE verziója 2010. március 30-án megjelenik. A PlayStation 3 és Games for Windows - LIVE játékosoknak most először adatik meg a lehetőség, hogy megtapasztalják a Grand Theft Auto IV saga utolsó két lenyűgöző fejezetét.

A két akciódús epizód 2010. március 30-án letölthető tartalomként is megjelenik a PlayStation Network és Games for Windows® LIVE rendszereken. Mindkét epizód ugyanabban a részletes és élethű világban játszódik, amely a Grand Theft Auto IV-et már minden idők egyik legmeghatározóbb játékká tette. A Games for Windows - LIVE játékosok 32 fős multiplayer lehetőséget, valamint egy fejlett videószerkesztőt is kapnak, és a rajongók Liberty City 13 különböző rádióállomásán hallgathatják a frissített soundtrack új számait, a játékbeli TV-vel és Liberty City saját internetével együtt.

"Sok idő után bár, de végül büszkék vagyunk, hogy az Episodes From Liberty City-t PC-re és PlayStation 3-ra is elhozhatjuk," - mondta Sam Houser. "Értékeljük a PlayStation 3 és PC rajongóink világszerte tapasztalható türelmét, és alig várjuk, hogy márciusban kezetekbe adhassuk a játékokat."

(...)

PlayStation 3 és Games for Windows - LIVE:

Episodes from Liberty City – 2010. március 30-án világszerte megjelenik (The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony együtt, egy lemezen). Nem szükséges hozzá a Grand Theft Auto IV!

PlayStation Network és Games for Windows - LIVE Marketplace:

The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony – 2010. március 30-án világszerte megjelenik (Különálló, letölthető epizódként). Szükséges hozzá a Grand Theft Auto IV!

Reméljük, ezek után tiszta minden... Láma-proof összegzésünk következik: Tehát, az eddig csak Xbox 360-ra elérhető GTA: Episodes from Liberty City 2010. március 30-án megjelenik PC-re és PS3-ra is két változatban: együtt, egy lemezen a két epizód (ehhez nem kell az eredeti GTA IV), valamint külön-külön is le lehet majd tölteni az epizódokat mindkét platform online boltjából (PSN és Marketplace), de ehhez már kell az eredeti GTA IV.

2010.01.29 14:52  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Leone
Offline
2010. 01. 29. 17:22
Végre.. Megmondtam már számtalanszor, hogy úgyis kijön PC-re és PS3-ra. Csak idő kérdése volt.

KRUCEAS
Offline
2010. 01. 29. 19:37
Hát igen. Erre számítani lehetett mert így teljes a story. Ami nekem nagyon fontos itt is lesz Videoeditor.
Remélem , hogy a jövőben most már egy pc-s GTA-ból sem marad ki ez az opció.

kovács
Offline
2010. 01. 29. 19:45
Jó sokat kellett várni ... Amúgy meg dvd-n jobb lenne. Hehe! Megjelenik, erre most ez a bajom ...

KRUCEAS
Offline
2010. 01. 29. 19:55
kovács: Lesz dobozos verzió is.

kovács
Offline
2010. 01. 29. 21:22
Gaby86 köszi az infót, megnyugtattál. Gépigényre leszek még kíváncsi.

jana4
Offline
2010. 01. 29. 21:23
asszem megvan a húsvéti kívánság

madness
Offline
2010. 01. 29. 22:07
Nekem szülinapomkor ez benne volt a 3kívánságban

MateL
Offline
2010. 01. 29. 22:43
Tudtam én hogy lesz PC/PS3 verzió.

sepoyclove
Offline
2010. 01. 30. 09:36
KRUCEAS: 40 dolcsiért

ispa
Offline
2010. 02. 01. 13:46
Na végre ! Remélem, hogy tanult a hibájából a Rockstar, és ezt a két DLC-t normálisan portolták.

zsolt
Offline
2010. 02. 01. 14:44
Én emgmondtam hogy lesz! Várom már

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink