Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City PC-re és PS3-ra is!

2010.01.29 14:52  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Newswire

Hosszú idő után végre valami érdemleges információ is érkezik a Grand Theft Auto sorozattal kapcsolatban, és ezúttal nekem adatik meg a lehetőség, hogy ezt a nem is akármilyen hírt megosszam kedves olvasóinkkal. Bizony, a sok pletyka után végre hivatalosan is megerősítették, hogy a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (tehát a Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned és a Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony epizódokat magában foglaló lemez) bizony megjelenik PlayStation 3 és PC platformon is!

Íme a hivatalos bejelentés, mely a mai nap folyamán jelent meg a Rockstar Games oldalán:

"Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City nagyon várt PlayStation®3 és Games for Windows® - LIVE verziója 2010. március 30-án megjelenik. A PlayStation 3 és Games for Windows - LIVE játékosoknak most először adatik meg a lehetőség, hogy megtapasztalják a Grand Theft Auto IV saga utolsó két lenyűgöző fejezetét.

A két akciódús epizód 2010. március 30-án letölthető tartalomként is megjelenik a PlayStation Network és Games for Windows® LIVE rendszereken. Mindkét epizód ugyanazzal a részletes és élethű Liberty City-vel büszkélkedhet, amelyet már mindannyian ismerünk és szeretünk. A Games for Windows - LIVE játékosok 32 fős multiplayer meccseket, valamint egy fejlett videószerkesztőt is kapnak, és minden rajongónak újra lehetősége lesz a Liberty City Rádió kellemes zenéit élvezni.

A The Lost and Damned Liberty City-jének sötét, piszkos alvilágában tengődve a törvényt semmibe vevő motoros, Johnny Klebitz a bandája egyben tartásáért harcol, mivel a vezetésben kialakult konfliktusok a testvériség kettészakadásával fenyegetnek. A The Ballad of Gay Tony-ban a játékosok Liberty City modern éjszakai életébe csöppenhetnek bele Luis Lopez személyében, aki a pénz és bűn csábítása valamint a családja, barátai melletti hűség között próbál egyensúlyt teremteni. Mindkettő epizód egy rakás új autót és fegyvert tartalmaz, továbbá olyan új tevékenységekkel is bővíti a játékot, mint a ketrecharc, bandaháborúk vagy a bázisugrások."

Nos, azt hiszem beteljesült a GTA fanok egyik legnagyobb aktuális vágya. 2010. március 30-án (lehetséges, hogy Európában április 2-án) a két GTA IV epizód egyben megjelenik PC-re és PlayStation 3-ra is! Lehet pezsgőt bontani - akár az Xbox-os Gay Tony-ban! :P

UPDATE: Take-Two bejelentéséből már azt is megtudtuk, hogy a fent említett megjelenési dátum globális, vagyis egyszerre lesz elérhető Amerikában és Európában, mint anno a GTA IV konzolos verziói.

UPDATE #2: A kételyek szerteoszlatása végett fontosnak éreztük lefordítani a Take-Two hivatalos közleményét is a nagy bejelentéssel kapcsolatban, amelyben Sam Houser is mond egy-két szót. A konkrét információkat tartalmazó részeket kiemeltük.

New York, NY – 2010. január 29. – A Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) kiadó vállalata, a Rockstar Games örömmel jelenti be, hogy a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City nagyon várt PlayStation®3 és Games for Windows® - LIVE verziója 2010. március 30-án megjelenik. A PlayStation 3 és Games for Windows - LIVE játékosoknak most először adatik meg a lehetőség, hogy megtapasztalják a Grand Theft Auto IV saga utolsó két lenyűgöző fejezetét.

A két akciódús epizód 2010. március 30-án letölthető tartalomként is megjelenik a PlayStation Network és Games for Windows® LIVE rendszereken. Mindkét epizód ugyanabban a részletes és élethű világban játszódik, amely a Grand Theft Auto IV-et már minden idők egyik legmeghatározóbb játékká tette. A Games for Windows - LIVE játékosok 32 fős multiplayer lehetőséget, valamint egy fejlett videószerkesztőt is kapnak, és a rajongók Liberty City 13 különböző rádióállomásán hallgathatják a frissített soundtrack új számait, a játékbeli TV-vel és Liberty City saját internetével együtt.

"Sok idő után bár, de végül büszkék vagyunk, hogy az Episodes From Liberty City-t PC-re és PlayStation 3-ra is elhozhatjuk," - mondta Sam Houser. "Értékeljük a PlayStation 3 és PC rajongóink világszerte tapasztalható türelmét, és alig várjuk, hogy márciusban kezetekbe adhassuk a játékokat."

(...)

PlayStation 3 és Games for Windows - LIVE:

Episodes from Liberty City – 2010. március 30-án világszerte megjelenik (The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony együtt, egy lemezen). Nem szükséges hozzá a Grand Theft Auto IV!

PlayStation Network és Games for Windows - LIVE Marketplace:

The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony – 2010. március 30-án világszerte megjelenik (Különálló, letölthető epizódként). Szükséges hozzá a Grand Theft Auto IV!

Reméljük, ezek után tiszta minden... Láma-proof összegzésünk következik: Tehát, az eddig csak Xbox 360-ra elérhető GTA: Episodes from Liberty City 2010. március 30-án megjelenik PC-re és PS3-ra is két változatban: együtt, egy lemezen a két epizód (ehhez nem kell az eredeti GTA IV), valamint külön-külön is le lehet majd tölteni az epizódokat mindkét platform online boltjából (PSN és Marketplace), de ehhez már kell az eredeti GTA IV.

Leone

Offline
2010. 01. 29. 17:22
Végre.. Megmondtam már számtalanszor, hogy úgyis kijön PC-re és PS3-ra. Csak idő kérdése volt.
KRUCEAS

Offline
2010. 01. 29. 19:37
Hát igen. Erre számítani lehetett mert így teljes a story. Ami nekem nagyon fontos itt is lesz Videoeditor.
Remélem , hogy a jövőben most már egy pc-s GTA-ból sem marad ki ez az opció.
kovács

Offline
2010. 01. 29. 19:45
Jó sokat kellett várni ... Amúgy meg dvd-n jobb lenne. Hehe! Megjelenik, erre most ez a bajom ...
KRUCEAS

Offline
2010. 01. 29. 19:55
kovács: Lesz dobozos verzió is.
kovács

Offline
2010. 01. 29. 21:22
Gaby86 köszi az infót, megnyugtattál. Gépigényre leszek még kíváncsi.
jana4

Offline
2010. 01. 29. 21:23
asszem megvan a húsvéti kívánság
madness

Offline
2010. 01. 29. 22:07
Nekem szülinapomkor ez benne volt a 3kívánságban
MateL

Offline
2010. 01. 29. 22:43
Tudtam én hogy lesz PC/PS3 verzió.
sepoyclove

Offline
2010. 01. 30. 09:36
KRUCEAS: 40 dolcsiért
ispa

Offline
2010. 02. 01. 13:46
Na végre ! Remélem, hogy tanult a hibájából a Rockstar, és ezt a két DLC-t normálisan portolták.
zsolt

Offline
2010. 02. 01. 14:44
Én emgmondtam hogy lesz! Várom már

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak