Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

EFLC - PlayStation 3 képek?

2010.01.30 21:53  |  Írta: VISALI  |  Forrás: SimplyGames

Egy nappal a GTA Episodes from Liberty City nagyon várt PlayStation 3 és PC vátozatának bejelentése előtt az egyik brit webáruház, a SimplyGames lelőtte a poént, és kínálatában feltüntette a két Grand Theft Auto IV epizodikus tartalmat magába foglaló csomag PS3 verzióját.

Mint ahogy az várható volt a tegnapi bejelentés után ismét publikálták a játék adatlapját. Azonban úgy tűnika cég továbbra is szeretne reflektorfényben maradni, hiszen az oldalon most két ingame képet tekinthetünk meg (elvileg) a Sony next-gen konzoljára írt változatból - bár meglehetősen rossz minőségben. Ezeket alant megtekinthetitek, illetve ide kattintva eljuttok az említett oldalra.

GTA GTA

UPDATE (by Gege): Szerintem az Xbox 360 verzióból származik mindkét kép, lehetséges hogy gameplay videókból lettek kivágva. Aki már korábban biztosan találkozott ezekkel a képekkel, jelezze kommentben!

csabikovacs96

Offline
2010. 01. 31. 22:17
A GTA IV után ezek lesznek a kövi GTA-k amik nincsenek meg gépen...most van egy kis zsém fejlesztenem kell...

OFF:am mobilra nem akarják megjelelentetni a GTA CHW-t?
És valaki le tudná írni (ha tud) pcre a többi GTA klónt: / True Crime Street of NEW York / -||- L.A / Scarface / Drivers Paralell lines / Saint's Row / All Points Bullet / just cause / total overdose /
gatyas1996

Offline
2010. 02. 01. 20:46
.., az tény, hogy van több is, de ezek az ismertebbek, vagy felkapottabbak, a többiről azért nem beszélnek az embereke, mert vagy nem is tudnak a létezésükről, vagy annyira szar, hogy az már fáj
Visali

Offline
2010. 02. 01. 20:47
Esetleg a Godfather 1-2, meg a Mafia van még : )
gatyas1996

Offline
2010. 02. 01. 20:56
talán még eight days játszható, bár az inkább a grafikára hajtott nagyon
alexander1995

Offline
2010. 02. 01. 21:33
Dancsy írta:
OFF:...

Ezt a kérdést miért nem lehetett volna http://www.gtaplace.hu/fo....php?f=15&t=343 feltenni? A komment azért van, h a hírt kommentáld. A fórum azért van, hogy társalogj a többiekkel, tanácsot kérj, és érdeklődj. Ha minden maszlagot kommentben fogtok megkérdezni letörlöm a fórumot, mert marhára felesleges így... Legalább lesz elég hely feltenni a VC szekcióhoz a képeket.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 40 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak