Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - További 10 országban tölthető le + IGN vélemény + Csalások cikk

Múlthéten az idei évben igen csak nagyvonalú és rajongóbarát Rockstar Games nagy örömmel jelentette be, hogy újabb két államban érhető el a GTA Chinatown Wars új portja, vagyis az iPhone és iPod Touch-os verziója.

Most, vagyis egy héttel később ismét gyarapodott néhány állammal az azon országok listája, ahol már elérhető a játék az App Store-on. Az IGN szerint eddigi 6. legjobb, illetve január legsikeresebb iPhone játéka 10 új államban tölthető le, melyek nagy része ázsiai ország. Ezek a következők: Fülöp-szigetek, Hong Kong, Horvátország, India, Malajzia, Norvégia, Oroszország, Thaiföld, Taiwan és Törökország.

A teljes lista tehát: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Csehország, Dánai, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Görögország, Hollandia, Hong Kong, Horvátország, India, Írország, Kanada, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxembourg, Magyarország, Malajzia, Málta, Mexikó, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Thaiföld, Taiwan, Törökország és Új-Zéland.

Továbbá összeállítottunk egy cikket a GTA CW iPhone/iPod Touch veriójának nemrég publikált csalásairól. Ennek megtekintéséhez kattintsd ide.

2010.02.02 15:15  ▪ Forrás: Rockstar Newsire  ▪ Írta: VISALI

MateL
Offline
2010. 02. 02. 16:48
Érdekes, hogy Kínában és Japánban nem elérhető az iPhone port. Előbbit a kommunista cenzúra miatt még megértem, de kicsit abszurd, maguk a távol-keletiek nem játszhatnak iPhone-on ezzel.

alexander1995
Offline
2010. 02. 02. 16:52
Japán mindig később kap meg mindent

csabikovacs96
Offline
2010. 02. 02. 18:52
honnan tölthető?

MateL
Offline
2010. 02. 02. 19:45
csabikovacs96: Ha van iPhone vagy iPod Touch készüléked, akkor online csatlakozással az App Store-ban megtalálható, de ha PC-ről vagy Mac-ről szeretnéd megvásárolni http://www.apple.com/hu/i...iTunes[/url]-on keresztül, akkor [url=http://itunes.apple.com/h...d344186162?mt=8 kattints!

gatyas1996
Offline
2010. 02. 02. 22:24
MateL: Japánban inkább márió, meg az egyéb villogó hangos hülyeségek

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink