Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Chinatown Wars v1.0.1 javítás az App Store-ban

Több mint két hete, hogy a Rockstar Games megjelentette talán minden idők legsikeresebb handheld Grand Theft Auto-ját az iTunes App Store-jában. A tegnapi napon adták ki ehhez első frissítésüket, mely az 1.0.1 verziószámot viseli, és több ismert hibát is javít.

A megjelenés óta a fejlesztők több kisebb-nagyobb bugot, hibát véltek felfedezni - részben a felhasználói visszajelzéseknek köszönhetően -, amelyeket ez a javítás hivatott orvosolni. Ezen kívül a játékban megtalálható, az iPod Playlist-jeit lejátszó Independence FM rádión is változtattak. Íme a hivatalos tájékoztató a játék App Store-os oldaláról:

What's New in Version 1.0.1

Köszönjük nektek a támogatást! A játék további javításának érdekében folyamatosan olvassuk a hozzászólásaitokat. Az Independence FM (Saját Playlist) ezentúl a válogatott playlistekből random módon játszik le zenét. Ez a patch továbbá számos hibajavítást tartalmaz, amelyeket a megjelenés után vettünk észre.

Akik már megvásárolták a játékot, természetesen ingyen tölthetik le a javítást. Ha még nem szerezted be az IGN szerint is kihagyhatatlan Chinatown Wars-t az iPhone-odra, itt megteheted! (a vásárláshoz iTunes szükséges!)

2010.02.07 14:12  ▪ Forrás: App Store  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink