Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újabb jel a Grand Theft Auto V-re

A február 5-én lezajlott első PlayStation 3-as Grand Theft Auto IV Multiplayer Event keretein belül a játékosok összemérhették erejüket magukkal a fejlesztőkkel. A meccset a megszokott módon a Social Club oldalán is figyelemmel lehetett kísérni, továbbá a Chatterbox nevű chaten a többi online spectatorral lehetett chatelni.

A Rockstar Games részéről egy valaki mindig aktív ezen a chaten, "Social Club" néven. Ezt használta ki egy eLiterz nevű felhasználó, és a következő Grand Theft Auto felől érdeklődött, amire a Rockstaros munkatárs egy sejtelmes választ adott:

eLiterz: SC, gondolkoztok már a GTA5 elkészítésén?
Social Club: eLiterz, nincs semmilyen tervünk a GTA sorozat abbahagyását illetően - ha ez segít megválaszolni a kérdésed :)

Apróság, de szerintem ezt akár hivatalos megerősítésnek is vehetjük... Aki kíváncsi a Grand Theft Auto következő részével kapcsolatos év eleji eszmefuttatásunkra, ide kattintva elolvashatja!

Maradjatok velünk, ugyanis hamarosan a PC játékosok is játszhatnak a fejlesztők ellen! Részletek hamarosan...

2010.02.07 15:41 ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink