Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

EFLC - PlayStation 3 előzetes az IGN-től

Bár a fejlesztők a két Grand Theft Auto IV epizodikus tartalmainak - The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony - PlayStation 3 és PC verzióját még február közepén bejelentették, infókat azóta nem nagyon kaptunk. Eleddig sem új screenshotok, sem új trailerek, de még egy számítógépes rendszerkövetelmény sem került fel az Episodes from Liberty City hivatalos oldalára frissítés gyanánt.

Március megkezdtével azonban vége lett a hírcsendnek, ugyanis az IGN egy rövidke előzetest publikált a Luis Lopez  és Johnny Klebbitz történtetét elmesélő GTA epizódok PS3 változatáról. Mivel a két új verzió semmiben sem különbözik az Xbox 360-on játszhatótól semmi újat nem említenek meg az oldal szerkesztői, viszont egy 1 perces videót mellékeltek a cikkben, mely a második DLC szerves részét képező éjszakai életet mutatja be az általuk tesztelt platformon.

Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City PlayStation 3 Gameplay - IGN_Montage: Nightlife
2010.03.05 16:17  ▪ Forrás: IGN  ▪ Írta: VISALI

Hannibal
Offline
2010. 03. 07. 18:37
Nemazért de, ez ugyanez amit az xboxos verzió előtt, adtak ki Esetleg összevanak zárva a részek de ugyanaz.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink