Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace - Visszatértünk

Ahogy látjátok, kisebb kihagyás után végre sikerült újra rendbe kapnunk az oldalt, és újra nálunk olvashatjátok leghamarabb a Grand Theft Auto világának történéseit. A részletekbe most nem szeretnék belemenni, hogy miért is tűntünk el néhány hétre... legyen annyi elég, hogy költöztünk, és néhány probléma adódott, amit nem sikerült rögtön megoldani.

Majdnem sikerült mindent ugyanúgy visszaállítani, mint régen volt, kivéve a fórumunkat. Sajnos az előzőnek már igencsak sok baja volt, így újra kellett rakni az egészet, és elvesztek a hozzászólások és a regisztrációk is. Ebből kifolyólag most minden felhasználónknak újra kell regisztrálnia. Legyen ennyi elég a rosszabb dolgokból, most pedig VISALI kolléga része következik, ahol összeállította nektek, hogy milyen változások történtek az oldalon.

Újdonságok

Grand Theft Auto: Vice City szekció

Bizony, ahogy megígértük nektek befejeztük a GTA Vice city szekciónkat. Itt mostantól több, mint 60 cikk próbál segíteni a látogatóinknak, nap mint nap. Bár az összes leírás elkészült, még a későbbiekben bővülni fog egy cikkel a részleg. Ez a cikk egy fejlesztés alatt álló, nagyobb, kidolgozottabb "valami" részét képezi majd.

Azoknak a kisebb Grand Theft Auto orientált oldalaknak, akik előszeretettel másolják a nagyobb rajongói oldalak, kemény munkával elkészített cikkeit, azt üzenjük, hogy készüljenek fel, mert a jövőben több hasonló részletességgel kidolgozott szekciót készülünk publikálni, vagyis már nem lesz elég pár óra egy új, felesleges, feszítésre épphogy alkalmas weboldal összeállítására, mivel napokat, akár heteket vesz majd igénybe a sok CTRL+C és CTRL+V billentyűkombinációk által lehetséges, nem kifejezetten legális tevékenység. Persze akinek nem inge, ne vegye magára.

Ideiglenes The Ballad of Gay Tony szekció

Elkészítettünk egy ideiglenes szekciót a GTA IV második epizodikus tartalmával kapcsolatosan, mely néhány alap cikkből áll. Ezt a Grand Theft Auto IV részlegbe vezető ikonra kattintva tekinthek meg, ugyanis (egyelőre) ez a szoba foglalkozik a letölthető tartalmakkal is. Egyébként a The Lost and Damned-el kapcsolatos kínálatunkat is bővitettük, egy szintén nem végleges cikkel.

Fejlesztések a fórumon

Akik mindjárt a regisztrációval kezdték lapunk meglátogatását, azok már rájöttek, hogy fórumunk végre kapott egy aránylag normális külsőt, melyet az oldal dizájnjához igyekeztünk igazítani. Nos igen, korábban azt mondtuk, hogy nem lesz, de mégis úgy gondoltuk, hogy mielőtt áttérnénk a hatodik generáció (V6) fejlesztéseire, illene legalább külsőleg befejezni az ötödiket (V5). Egyébként új, egyedi fórum rangokat találtunk ki, melyek továbbra is az alapján változnak, hogy hány hozzászólást írtál a fórumon. Továbbá egy kicsit bonyolítottunk a rendszeren, a tisztább fórum érdekében. Az OFF szekcióban nem lehet új témákat nyitni, csupán egy OFF topik van, melyben feldobhatsz egy aktuális témát. A hoszzászólások itt továbbra sem számlálódnak. Lehet módosításokat kérni, bemutatni, videókat mutatni - legyen az saját, vagy talált -, melyeknek új témát kell nyitnod. Itt lehetőséged van szavazást is készíteni.

Az elmúlt napok legfontosabb hírei

A kiesés időszaka alatt természetesen érkeztek hírek, bár nem kifejezetten jelentős információkról van szó. Lezajlott a Grand Theft Auto IV Games for Windows LIVE Event, a fejlesztők publikáltak egy tipptárat a GTA Chinatown Wars-hoz, ami néhány már jól ismert alapfunkciót mutat be. Továbbá egy újabb elemző mondott nagyot a Grand Theft Auto V bejelentéséről. Szerinte ez még az E3 konferencia előtt esedékes. Persze tudjuk, hogy ez teljességgel lehetetlen. Egyrészt mert azzal az Episodes from Liberty City PlayStation 3 és PC verziójának reklámjának ártanának, másrészt mert egy ilyen nagy hírt, egy nagy rendezvényen dukál bejelenteni. Különben is, Dan Houser még csak firkálgat, egy remek epizód terveinek kidolgozásához pedig bizonyára nem elég pár hónap, ráadásul az uraság valňoszínűleg most inkább az Agent tökéletesítésére fókuszál. Ezeken kívül három új hír van, melyeket részletesebben megírtunk. Ezeket lejjebb görgetve, vagy az alábbi linkekre kattintva olvashatod.

Kellemes hírolvasást, cikkolvasást és fórumozást kíván a GTAPlace.hu csapata:

  • wantoo
  • Gege
  • Shotgun
  • VISALI

...igen, jól olvastátok. Shotgun kolléga visszatért köreinkbe :P.

2010.03.06 10:36 ▪ Írta: GTAPlace.hu

MateL
Offline
2010. 03. 07. 14:38
de jó titeket újra látni mióta is zártatok be? egy örökkévalóságnak tűnt. Shotgunnak kifejezetten örülök, az oldal ismét nevéhez méltó. Látom beindult az új fórum, csak így tovább.

Leone
Offline
2010. 03. 07. 14:39
Húh, már azt hittem végleg nem lesz GTAPlace oldal. Örömmel látom, hogy tévedtem

Gaby86
Offline
2010. 03. 07. 15:02
Jó, hogy itt vagytok már nagyon hiányzott az oldal. A Games for Windows LIVE Event nagyon jó volt.
Sikerült mind a 2 fejlesztővel játszanom. Rendesek voltak, bár játszani nem nagyon tudtak. Írtam nekik üzenetet az egyik másnap vissza is írt.

Emperror
Offline
2010. 03. 07. 15:03
Grat a fórumhoz. (Y)

Dancsy
Offline
2010. 03. 07. 15:23
Nagyon jó, hogy megint van GTAplace , a jó dolgok sohasem múlandók Még annyit ,hogy a GTA Chinatown warsba hol tok írni fórumon?

Bence (Visali)
Offline
2010. 03. 07. 15:41
Bocsi az véletlenül kimaradt Már van az is.

MateL
Offline
2010. 03. 07. 16:41
őőő... jó hogy Shotgun visszatért de hova tűnt Hayleyz?

wolf
Offline
2010. 03. 07. 16:56
Hi all! Jó, hogy újra van GTAPlace. A Vice City szekció meg király lett.

Hannibal
Offline
2010. 03. 07. 18:32
Hála az égnek, iszonyat nehéz volt nélkületek ez a 3-4 hét! De, mint látom csak növeltétek a színvonalat!
Kezd ismét hasonlítani az oldal régi mivoltára, aminek örülök A Vice City szekció iszonyatjóra sikerült Shotgun is visszatért, jönnek a kiegek ismét lessz téma, megszekció A fórumnak meg kifejezetten örülök a régit a vírusfertőzésetek óta nagyon meggyűlt vele a bajom De most iszonyatjólett a fórum, egyszerűen ferfectó!!
Grat Gtaplace team!!

Benes
Offline
2010. 03. 07. 19:21
Welcome back GTAPlace Már vártam

Bence (Visali)
Offline
2010. 03. 08. 18:17
MateL: Hát... Hayleyz nem igazán aktív szerkesztője az oldalnak, viszont ő alapította az oldalt, így az impresszumban mindenképp helye van. Csak az oldal sorsával törődik, fejlesztésekkel, ill. hír- és cikkírással már nem foglalkozik.

Athlon
Offline
2010. 03. 10. 16:45
Jó az oldal.. Nem annyira, mint 2x-annyira, de hát ez van.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink