Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTAPlace - Visszatértünk

2010.03.06 10:36  |  Írta: GTAPlace.hu

Ahogy látjátok, kisebb kihagyás után végre sikerült újra rendbe kapnunk az oldalt, és újra nálunk olvashatjátok leghamarabb a Grand Theft Auto világának történéseit. A részletekbe most nem szeretnék belemenni, hogy miért is tűntünk el néhány hétre... legyen annyi elég, hogy költöztünk, és néhány probléma adódott, amit nem sikerült rögtön megoldani.

Majdnem sikerült mindent ugyanúgy visszaállítani, mint régen volt, kivéve a fórumunkat. Sajnos az előzőnek már igencsak sok baja volt, így újra kellett rakni az egészet, és elvesztek a hozzászólások és a regisztrációk is. Ebből kifolyólag most minden felhasználónknak újra kell regisztrálnia. Legyen ennyi elég a rosszabb dolgokból, most pedig VISALI kolléga része következik, ahol összeállította nektek, hogy milyen változások történtek az oldalon.

Újdonságok

Grand Theft Auto: Vice City szekció

Bizony, ahogy megígértük nektek befejeztük a GTA Vice city szekciónkat. Itt mostantól több, mint 60 cikk próbál segíteni a látogatóinknak, nap mint nap. Bár az összes leírás elkészült, még a későbbiekben bővülni fog egy cikkel a részleg. Ez a cikk egy fejlesztés alatt álló, nagyobb, kidolgozottabb "valami" részét képezi majd.

Azoknak a kisebb Grand Theft Auto orientált oldalaknak, akik előszeretettel másolják a nagyobb rajongói oldalak, kemény munkával elkészített cikkeit, azt üzenjük, hogy készüljenek fel, mert a jövőben több hasonló részletességgel kidolgozott szekciót készülünk publikálni, vagyis már nem lesz elég pár óra egy új, felesleges, feszítésre épphogy alkalmas weboldal összeállítására, mivel napokat, akár heteket vesz majd igénybe a sok CTRL+C és CTRL+V billentyűkombinációk által lehetséges, nem kifejezetten legális tevékenység. Persze akinek nem inge, ne vegye magára.

Ideiglenes The Ballad of Gay Tony szekció

Elkészítettünk egy ideiglenes szekciót a GTA IV második epizodikus tartalmával kapcsolatosan, mely néhány alap cikkből áll. Ezt a Grand Theft Auto IV részlegbe vezető ikonra kattintva tekinthek meg, ugyanis (egyelőre) ez a szoba foglalkozik a letölthető tartalmakkal is. Egyébként a The Lost and Damned-el kapcsolatos kínálatunkat is bővitettük, egy szintén nem végleges cikkel.

Fejlesztések a fórumon

Akik mindjárt a regisztrációval kezdték lapunk meglátogatását, azok már rájöttek, hogy fórumunk végre kapott egy aránylag normális külsőt, melyet az oldal dizájnjához igyekeztünk igazítani. Nos igen, korábban azt mondtuk, hogy nem lesz, de mégis úgy gondoltuk, hogy mielőtt áttérnénk a hatodik generáció (V6) fejlesztéseire, illene legalább külsőleg befejezni az ötödiket (V5). Egyébként új, egyedi fórum rangokat találtunk ki, melyek továbbra is az alapján változnak, hogy hány hozzászólást írtál a fórumon. Továbbá egy kicsit bonyolítottunk a rendszeren, a tisztább fórum érdekében. Az OFF szekcióban nem lehet új témákat nyitni, csupán egy OFF topik van, melyben feldobhatsz egy aktuális témát. A hoszzászólások itt továbbra sem számlálódnak. Lehet módosításokat kérni, bemutatni, videókat mutatni - legyen az saját, vagy talált -, melyeknek új témát kell nyitnod. Itt lehetőséged van szavazást is készíteni.

Az elmúlt napok legfontosabb hírei

A kiesés időszaka alatt természetesen érkeztek hírek, bár nem kifejezetten jelentős információkról van szó. Lezajlott a Grand Theft Auto IV Games for Windows LIVE Event, a fejlesztők publikáltak egy tipptárat a GTA Chinatown Wars-hoz, ami néhány már jól ismert alapfunkciót mutat be. Továbbá egy újabb elemző mondott nagyot a Grand Theft Auto V bejelentéséről. Szerinte ez még az E3 konferencia előtt esedékes. Persze tudjuk, hogy ez teljességgel lehetetlen. Egyrészt mert azzal az Episodes from Liberty City PlayStation 3 és PC verziójának reklámjának ártanának, másrészt mert egy ilyen nagy hírt, egy nagy rendezvényen dukál bejelenteni. Különben is, Dan Houser még csak firkálgat, egy remek epizód terveinek kidolgozásához pedig bizonyára nem elég pár hónap, ráadásul az uraság valňoszínűleg most inkább az Agent tökéletesítésére fókuszál. Ezeken kívül három új hír van, melyeket részletesebben megírtunk. Ezeket lejjebb görgetve, vagy az alábbi linkekre kattintva olvashatod.

Kellemes hírolvasást, cikkolvasást és fórumozást kíván a GTAPlace.hu csapata:

  • wantoo
  • Gege
  • Shotgun
  • VISALI

...igen, jól olvastátok. Shotgun kolléga visszatért köreinkbe :P.

MateL

Offline
2010. 03. 07. 14:38
de jó titeket újra látni mióta is zártatok be? egy örökkévalóságnak tűnt. Shotgunnak kifejezetten örülök, az oldal ismét nevéhez méltó. Látom beindult az új fórum, csak így tovább.
Leone

Offline
2010. 03. 07. 14:39
Húh, már azt hittem végleg nem lesz GTAPlace oldal. Örömmel látom, hogy tévedtem
Gaby86

Offline
2010. 03. 07. 15:02
Jó, hogy itt vagytok már nagyon hiányzott az oldal. A Games for Windows LIVE Event nagyon jó volt.
Sikerült mind a 2 fejlesztővel játszanom. Rendesek voltak, bár játszani nem nagyon tudtak. Írtam nekik üzenetet az egyik másnap vissza is írt.
Emperror

Offline
2010. 03. 07. 15:03
Grat a fórumhoz. (Y)
Dancsy

Offline
2010. 03. 07. 15:23
Nagyon jó, hogy megint van GTAplace , a jó dolgok sohasem múlandók Még annyit ,hogy a GTA Chinatown warsba hol tok írni fórumon?
Visali

Offline
2010. 03. 07. 15:41
Bocsi az véletlenül kimaradt Már van az is.
MateL

Offline
2010. 03. 07. 16:41
őőő... jó hogy Shotgun visszatért de hova tűnt Hayleyz?
wolf

Offline
2010. 03. 07. 16:56
Hi all! Jó, hogy újra van GTAPlace. A Vice City szekció meg király lett.
Hannibal

Offline
2010. 03. 07. 18:32
Hála az égnek, iszonyat nehéz volt nélkületek ez a 3-4 hét! De, mint látom csak növeltétek a színvonalat!
Kezd ismét hasonlítani az oldal régi mivoltára, aminek örülök A Vice City szekció iszonyatjóra sikerült Shotgun is visszatért, jönnek a kiegek ismét lessz téma, megszekció A fórumnak meg kifejezetten örülök a régit a vírusfertőzésetek óta nagyon meggyűlt vele a bajom De most iszonyatjólett a fórum, egyszerűen ferfectó!!
Grat Gtaplace team!!
Benes

Offline
2010. 03. 07. 19:21
Welcome back GTAPlace Már vártam
Visali

Offline
2010. 03. 08. 18:17
MateL: Hát... Hayleyz nem igazán aktív szerkesztője az oldalnak, viszont ő alapította az oldalt, így az impresszumban mindenképp helye van. Csak az oldal sorsával törődik, fejlesztésekkel, ill. hír- és cikkírással már nem foglalkozik.
Athlon

Offline
2010. 03. 10. 16:45
Jó az oldal.. Nem annyira, mint 2x-annyira, de hát ez van.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak