Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - PlayStation 3 Multiplayer Event ma!

Akik folyamatosan ellenőrzik a Rockstar Games híroldalán (Newswire) publikált Social Club Multiplayer Events naptárat, már bizonyára tűkön ülnek, hiszen ma este a Grand Theft Auto IV PlayStation 3 verzióját birtoklóknak ismét megadatik a lehetőség, hogy játszanak a fejlesztőkkel.

A GMT+1 egy időznához tartozó államokban este 22:00-kor kezdődnek az meccsek, és holnap hajnali 1:00-ig tartanak majd. Összesen 4 fejlesztő lesz majd online. A gamertagek a következők:

  • RockstarMulti1
  • RockstarMulti2
  • RockstarMulti3
  • RockstarMulti4

Mint ahogy a február 18-án megrendezett Games for Windows LIVE multplayer eseményen is - melyről a kiesés miatt sajnos nem tudtunk emlékeztetni -, ismét két tagú csapatok mérkőznek majd meg egymással Team Deatchmatch többjátékos módban. A Party Modban szerezhetsz barátokat, ha épp nem akad társad, akivel harcba szállhatnál Liberty City megvalósítóival szemben.  Mindenképp ide kell majd belépned először. Ha választottál a partnered kapd elő a (játékbeli) mobiltelefonodat, majd a Games > Team Deatchmatch útvonalat követve elindíthatod a mókát. Természetesen a Social Club segítségével nézőként is figyelemmel követhető lesz a mérkőzés, ha rákattintasz a Multiplayer Events menüpontra.

Sok sikert!

Kapcsolódó cikk: Social Club Multiplayer Event naptár

2010.03.12 14:32  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Athlon
Offline
2010. 03. 12. 17:27
Szerintem innen nem lehet játszani a nagy ping miatt.

Hannibal
Offline
2010. 03. 12. 19:17
Off: Új luis Lopez Artwörk jelent meg!
http://www.rockstargames....ad_of_gay_tony_

Gege
Offline
2010. 03. 12. 20:15
Athlon: Hogyne lehetne?

Athlon
Offline
2010. 03. 13. 13:04
Például én még sosem találkoztam amerikaival vagy japánnal semmilyen multiba, mert olyan messzire már túl nagy lenne a ping. Mivel ezek sem M.O-ról játszanak nem túl valószínű, hogy találkoznék velük.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink