Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Új Luis artwork

Akik régebb óta követik a Grand Theft Auto-val kapcsolatos híreket, megszokhatták, hogy a Rockstar időnként újabbnál újabb artworkökkel, művészi képekkel lepi meg a nagyérdeműt. A The Ballad of Gay Tony premierjében már számos ilyen remekművet kaptunk kézhez, és a fanok ezúttal egy újabb darabbal növelhetik gyűjteményüket.

A The Lost and Damned mellett hamarosan PC-re és PS3-ra is megjelenő második epizód főhőséről, Luis Lopezről készült újabb artwork ezúttal is kitűnően szolgálhat háttérképként számítógépünkön, vagy akár egyes eszközeinken:

A kép ide kattintva letölthető a szokásos méretekben. Megjegyezzük, hogy a 720p, valamint 1080p méretek az általatok használt TV-től függően kiváló PlayStation 3 hátterek lehetnek!

2010.03.12 20:25  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2010. 03. 12. 21:38
Mondjuk én jobban örültem volna ha, azt a képet lehetne hivatalosan letölteni luisról ami a betöltőképernyőn megy amikor a pénzestáskát mutatja sokkal jobb mint amin az óráját fogja. De ebben az a jó hogy teljesen új csak olyan festményszerű nekem alig kivehető Luis arca mind1 örüljünk hogy kaptunk valamit én még egy trailert várnék

Athlon
Offline
2010. 03. 13. 22:08
Lecserélem a hátterem PS3-on.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink