Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Egy kis zene: Phil Collins a Rock and Roll Hall of Fame tagja

2010.03.12 20:50  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Games

A zenei berkekben méltán híres és színvonalas Rock and Roll Hall of Fame természetesen ezévben is megtartja "beiktatási" ceremóniáját, melynek során az arra legalkalmasabb zenészek, együttesek bekerülnek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába a többi nagyágyú közé. Az idén - nemzeti ünnepünkön - március 15-én tartandó rendezvényen Phil Collins is az újdonsült tagok között szerepel korábbi bandájával, a Genesis-szel.

Hogy mit keres ez a hír a GTAPlace-en? Nos, Phil Collins zenéi a nyolcvanas évek GTA részeinek meghatározó elemei közé tartoznak; a Grand Theft Auto: Vice City Stories-ban három híres száma is meghallgatható a rádiókon (az "Easy Lover" Philip Bailey közreműködésével, a "Turn It on Again" a Genesis-szel, illetve az "In The Air Tonight" szóló sláger). Sőt a világsztár egy kisebb szerepet is vállalt a játékban: Vic Vance védi meg őt ismeretlen bérgyilkosoktól, miközben a "Phil Collins: Live in Vice City" koncert zajlik. A játékbeli koncert egyébként bónuszként a játékban is megtekinthető:

Phil Collins mellett egyébként a The Stooges banda, és vele együtt Iggy Pop is az új tagok közt szerepel. Mint ismeretes, Iggy a Grand Theft Auto IV-ben szereplő Liberty Rock Radio hosztja, és együttesének az "I Wanna Be Your Dog" című száma is megtalálható ugyanezen a rádión.

Innen is gratulálunk nekik, és ne feledjétek: a rock örök, és elpusztíthatatlan! :D

Gaby86

Offline
2010. 03. 12. 23:33
Ez nagyon nagy video.
Emperror

Offline
2010. 03. 13. 01:27
sztem a szám is zseniális.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak