Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Egy kis zene: Phil Collins a Rock and Roll Hall of Fame tagja

A zenei berkekben méltán híres és színvonalas Rock and Roll Hall of Fame természetesen ezévben is megtartja "beiktatási" ceremóniáját, melynek során az arra legalkalmasabb zenészek, együttesek bekerülnek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába a többi nagyágyú közé. Az idén - nemzeti ünnepünkön - március 15-én tartandó rendezvényen Phil Collins is az újdonsült tagok között szerepel korábbi bandájával, a Genesis-szel.

Hogy mit keres ez a hír a GTAPlace-en? Nos, Phil Collins zenéi a nyolcvanas évek GTA részeinek meghatározó elemei közé tartoznak; a Grand Theft Auto: Vice City Stories-ban három híres száma is meghallgatható a rádiókon (az "Easy Lover" Philip Bailey közreműködésével, a "Turn It on Again" a Genesis-szel, illetve az "In The Air Tonight" szóló sláger). Sőt a világsztár egy kisebb szerepet is vállalt a játékban: Vic Vance védi meg őt ismeretlen bérgyilkosoktól, miközben a "Phil Collins: Live in Vice City" koncert zajlik. A játékbeli koncert egyébként bónuszként a játékban is megtekinthető:

Phil Collins mellett egyébként a The Stooges banda, és vele együtt Iggy Pop is az új tagok közt szerepel. Mint ismeretes, Iggy a Grand Theft Auto IV-ben szereplő Liberty Rock Radio hosztja, és együttesének az "I Wanna Be Your Dog" című száma is megtalálható ugyanezen a rádión.

Innen is gratulálunk nekik, és ne feledjétek: a rock örök, és elpusztíthatatlan! :D

2010.03.12 20:50  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: Ben Dover

Gaby86
Offline
2010. 03. 12. 23:33
Ez nagyon nagy video.

Emperror
Offline
2010. 03. 13. 01:27
sztem a szám is zseniális.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink