Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Akciós a GTA San Andreas Xbox 360 verziója!

Nagy örömmell hallhattuk 2008 októberében, hogy a hónap közepén a nagysikerű, már-már legendás GTA San Andreas Xbox 360 konzolokra is megjelenik majd, az Xbox Originals akció keretén belül.

Bár a port csak letölthető az Xbox LIVE Marketplace-ről, dobozos verzió nem került a boltok polcaira népszerű játék a next-gen platformra írt verzió is. Akik kíváncsiak a milliók által ismert YouTube videoportálon gameplay videókat is találnak néhány buzgó játékos jóvoltából.

A megjelenéskor 1200 MS pontért szerezhettük be az új verziót - mely egyébként teljesen megegyezik a régi Xbox konzolokra  fejlesztett változattal -, ma a Rockstar Games hírünk megírta előtt 18 órával bejelentette kicsiny Twitter rendszeren készített oldalán, hogy időközben 800MS Point-ra redukálták az árat. Ha szeretnéd beszerezni a Grand Theft Auto IV  és az Episodes from Liberty City példányaid mellé most érdemes.

Információ: A játék www.xbox.com-os Marketplace adatlapján 1200MS Point van árként feltüntetve, de ha a konzolon keresztül éritek el a LIVE-es adatlapot a fejlesztők által említett 800MS Point-os árat láthatjátok. Köszönet Pacal kollégának a pontosított infóért.

UPDATE: Az akció pontosan március 22-ig tart, úgyhogy aki még nem használta ki a lehetőséget minél előbb tegye meg.

2010.03.17 20:16  ▪ Forrás: Twitter - Rockstar  ▪ Írta: VISALI

Hannibal
Offline
2010. 03. 17. 21:34
Kár ha, lenne dobozos verzió akkor én megvenném

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink