Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Akciós a GTA San Andreas Xbox 360 verziója!

2010.03.17 20:16  |  Írta: VISALI  |  Forrás: Twitter - Rockstar

Nagy örömmell hallhattuk 2008 októberében, hogy a hónap közepén a nagysikerű, már-már legendás GTA San Andreas Xbox 360 konzolokra is megjelenik majd, az Xbox Originals akció keretén belül.

Bár a port csak letölthető az Xbox LIVE Marketplace-ről, dobozos verzió nem került a boltok polcaira népszerű játék a next-gen platformra írt verzió is. Akik kíváncsiak a milliók által ismert YouTube videoportálon gameplay videókat is találnak néhány buzgó játékos jóvoltából.

A megjelenéskor 1200 MS pontért szerezhettük be az új verziót - mely egyébként teljesen megegyezik a régi Xbox konzolokra  fejlesztett változattal -, ma a Rockstar Games hírünk megírta előtt 18 órával bejelentette kicsiny Twitter rendszeren készített oldalán, hogy időközben 800MS Point-ra redukálták az árat. Ha szeretnéd beszerezni a Grand Theft Auto IV  és az Episodes from Liberty City példányaid mellé most érdemes.

Információ: A játék www.xbox.com-os Marketplace adatlapján 1200MS Point van árként feltüntetve, de ha a konzolon keresztül éritek el a LIVE-es adatlapot a fejlesztők által említett 800MS Point-os árat láthatjátok. Köszönet Pacal kollégának a pontosított infóért.

UPDATE: Az akció pontosan március 22-ig tart, úgyhogy aki még nem használta ki a lehetőséget minél előbb tegye meg.

Hannibal

Offline
2010. 03. 17. 21:34
Kár ha, lenne dobozos verzió akkor én megvenném

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 31 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak