Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV 1.06 verziószámú javítás a PlayStation 3 verzió tulajdonosainak!

Tegnap este a Grand Theft Auto IV PlayStation 3 verzióját játszók számára elérhetővé vált egy új, 1.06 verziószámot viselő javítás. Hivatalos közleményt ugyan még nem publikált a Rockstar Games, de a játék indításakor már "hisztizik" a rendszer - megkérdezi, hogy kívánjuk-e telepíteni 22MB-t foglaló csomag.

Így egyelőre nem tudjuk pontosan, hogy mit is javítottak a fejlesztők, de néhány játékos már jelezte, hogy a Star Juniction-ön látott plakátokkal kapcsolatban történt némi változás a patch installálása után, a multiplayer menün is dolgoztak, és természetesen a letölthető tartalmakban - The Lost and Damned és The Ballad of Gay Tony - szerezhető trófeák elérhetővé válltak a frissítés által. Amint többet megtudunk a javításról frissítjük a hírt.

2010.03.24 15:22 ▪ Írta: VISALI

Athlon
Offline
2010. 03. 27. 11:41
Nálam már ez van fent

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink