Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

EFLC - Új teaser oldal

2010.03.24 17:10  |  Írta: VISALI  |  Forrás: Rockstar Newswire

Már megszokhattuk a Rockstar Games-től, hogy a Grand Theft Auto sorozat egyes részeinek megjelenése előtt marketing fogás gyanánt létrehoznak úgynevezett teaser oldalakat, melyek a játékban található márkákkal, rendszerekkel, stb. kapcsolatosak.

Most a GTA Episodes from Liberty City csomagot alkotó két epizodikus tartalom PlayStation 3 konzolokra és személyi számítógépekre portolt változatait várva a fejlesztők egy új ilyen weboldalt létesítettek, melyet a www.libertycitynightlife.com linken érhetünk el, és a GTA IV hivatalos oldalának egy új tartalmához vezet, amely a Recreation & Entertainment szekcióba került be. Már a névből kikövetkeztethetjük, hogy a The Ballad of Gay Tony-ban megismerhető éjszakai élettel áll kapcsolatban ez a kis honlap.

Először egy kis üdvözlőszöveg fogad minket, majd a modul alján három menüpontra kattinthatunk. Az első a Club Spotlight nevet viseli, melybe belépve Liberty City hat klubjáról olvashatunk egy-egy rövid ismertetőt, tekinthetünk meg egy-egy képet, illetve felül a címüket is megtudhatjuk. Ezek a Hercules, a Donnies Bar, a Vinewood, a Maisonette 9, a Out of Towners és a Bahamas Mamas.

A második menüpont a Nightlife Tips. Itt 19 parti arc ad nekünk tippeket egy widget-ben, melyet természetesen beileszthetünk saját oldalunkra is. Alant megtekinthetitek. A tippadók között olyan jelentős karakterek is vannak, mint Yusuf Amir, Tony Prince, Luis Lopez és Gracie Ancelotti. Elképzelhető, hogy csakúgy, mint a Weazel News és az Our Ouwn Reality kisoldal idővel ez is bővülni fog új bejegyzéssekel.

A harmadik menüpont a Party Pics. Itt összesen 8 darab screenshotot tekinthetünk meg sajnos csak kis méretben mint háttér. Hogy miért ilyen rossz ez? Mert feltehetőleg ezek a képek a játék PS3 és PC portjairól készültek. Ennyit a leírásról, irány az oldal.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak