Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

EFLC - Új teaser oldal

Már megszokhattuk a Rockstar Games-től, hogy a Grand Theft Auto sorozat egyes részeinek megjelenése előtt marketing fogás gyanánt létrehoznak úgynevezett teaser oldalakat, melyek a játékban található márkákkal, rendszerekkel, stb. kapcsolatosak.

Most a GTA Episodes from Liberty City csomagot alkotó két epizodikus tartalom PlayStation 3 konzolokra és személyi számítógépekre portolt változatait várva a fejlesztők egy új ilyen weboldalt létesítettek, melyet a www.libertycitynightlife.com linken érhetünk el, és a GTA IV hivatalos oldalának egy új tartalmához vezet, amely a Recreation & Entertainment szekcióba került be. Már a névből kikövetkeztethetjük, hogy a The Ballad of Gay Tony-ban megismerhető éjszakai élettel áll kapcsolatban ez a kis honlap.

Először egy kis üdvözlőszöveg fogad minket, majd a modul alján három menüpontra kattinthatunk. Az első a Club Spotlight nevet viseli, melybe belépve Liberty City hat klubjáról olvashatunk egy-egy rövid ismertetőt, tekinthetünk meg egy-egy képet, illetve felül a címüket is megtudhatjuk. Ezek a Hercules, a Donnies Bar, a Vinewood, a Maisonette 9, a Out of Towners és a Bahamas Mamas.

A második menüpont a Nightlife Tips. Itt 19 parti arc ad nekünk tippeket egy widget-ben, melyet természetesen beileszthetünk saját oldalunkra is. Alant megtekinthetitek. A tippadók között olyan jelentős karakterek is vannak, mint Yusuf Amir, Tony Prince, Luis Lopez és Gracie Ancelotti. Elképzelhető, hogy csakúgy, mint a Weazel News és az Our Ouwn Reality kisoldal idővel ez is bővülni fog új bejegyzéssekel.

A harmadik menüpont a Party Pics. Itt összesen 8 darab screenshotot tekinthetünk meg sajnos csak kis méretben mint háttér. Hogy miért ilyen rossz ez? Mert feltehetőleg ezek a képek a játék PS3 és PC portjairól készültek. Ennyit a leírásról, irány az oldal.

2010.03.24 17:10  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink