Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - Zöld út Londonba?

2010.03.27 13:49  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GameStar Online

Érdekes hadjáratot indított a brit kormány, mellyel a helyi tehetségeket szeretnék megőrizni a magukénak. Adókedvezmény járna azért, ha egy olyan művet alkotnak - ami akár videojáték is lehet -, mely segít megőrizni a brit kúltúrát, vagyis propagálja azt.

Mint tudjuk a Grand Theft Auto epizódokért a Rockstar North felel, melynek székhelye Edinburgh-ban van, vagy az Egyesült Királyságon belül. Dan Houser és a csapat többi tagja tehát angol tehetségnek minősül, és kedvenc videojáték-sorozatunk elég összetett ahhoz, hogy egy Londonban játszódó történethez kapcsolódóan bemutassa a város szépségeit. Egyrészt a maga részletes kidolgozottságával, másrészt a játékban is elérhető rendezvények által, mint például a színházi előadások, melyeket már a GTA IV-ben is megtekinthetünk. Ha fejlesztők szeretnének visszatérni a franchise első részéhez kapcsolódó mellékepizód helyszínére most itt a remek alkalom, amit elképzelhető, hogy ki is használnak majd.

Persze ez nem ilyen egyszerű. A kultúra megőrzése szép dolog, de kérdés, hogy a brit kormány mennyire venné jó néven a bűnözésről szóló játék megjelenését, illetve az is kérdéses, hogy ez az akció meddig érvényes, hiszen egy fő epizód elkészítése éveket igényel, és tény, hogy mostanában a Rockstar Games-nek nem sikerül időben befejezni a fejlesztéseit. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy eleddig a fejlesztők akarva vagy akaratlanul megőriztek egy sémát, mely alapján váltakoztak a hideg, esős betondzsungelek és a napfényes tengerpartok. A Grand Theft Auto IV feelingje után kérdéses, hogy mennyire varázsolná el a rajongókat egy újabb északon fekvő város, mégha az egy másik kontinensen is fekszik.

Gaby86

Offline
2010. 03. 27. 17:08
Hát én nem nagyon örülnék ha az új GTA Londonba játszódna, de egy Bully 2 jöhet a Rockstartól.
tibicsoki200

Offline
2010. 03. 27. 20:27
egy bullyi 2-nek és is örülnék de én támogatom hogy egy új helyen játszódjon nem pont Angliában de egy másik földrészen
peace
Hannibal

Offline
2010. 03. 27. 21:06
Ez így ökörség számomra. Londonban nem is lehetne mert elkezdenének hisztizni az angolol meg mindenki. Amerikában mint tudjuk mindent szabad És sehol a világon nincs akkora változatos élet színvonal mint amcsiban; Multimilliárdosok és egy rakat utcai banda,bevándorló akik bármilyen fegyverrel rohangálnak. Igaz ez a "kúltúra" kezd mindenhol jelentkezni de amcsi még mindig az egyedüli GTA helyszín számomra
Gaby86

Offline
2010. 03. 27. 21:57
Maradjon USA. California vagy Florida állam városai jöhetnek. Napsütötte városra vágyok most.
MateL

Offline
2010. 03. 28. 12:31
egyetértek. Angliát a jobbkormány miatt nem is nagyon szeretném, mert mindig forgalommal szemben mennék
Shotgun

Offline
2010. 03. 28. 16:22
Ez mióta gond? Én legalábbis sosem közlekedem rendesen...
Visali

Offline
2010. 03. 28. 16:30
MateL: Most képzeld el, h a britek és az ausztrálok bal sávban közlekednek, és eddig minden külső nézetes epizódban a jobb sávban közlekedtünk.
Dancsy

Offline
2010. 03. 28. 19:17
Ha nagyon jól megcsinálják én örülnék neki, bár azt is figyelembe kell venni, hogy eddig a legnagyobb csődöt a GTA-ban a GTA London könyvelheti el :/
Shotgun

Offline
2010. 03. 29. 19:38
Mivel nagyobb változást vártak grafikailag és kialakítás szempontjából. Ennek köze nincs a helyszínhez
Athlon

Offline
2010. 03. 31. 20:07
Jobban örülnék, ha nom Londonban játszódna, de az is biztos jó lesz.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 13 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak