Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA SA - Kártérítés a Hot Coffee miatt

Akik már több éve figyelgetik a videojáték-világban felröppenő híreket bizonyára emlékeznek még arra a botrányra, amikor 2005-ben a GTA San Andreas első kiadásának személyi számítógépekre írt verziójában egy dán modder, Patrick Wildenborg egy rejtett minijátékot talált, mely lehetővé tette a szexuális kapcsolatot a barátnőkkel.

Mivel a játék eredetileg M osztályzást kapott az ESRB-től azonnal újraértékelték a játékot és AO jelzést kapott. Nemsokkal később a boltokba került egy második kiadás - 2.0 verziószámmal -, melyben ez kis extra már rejtve sem található meg, így megkaphatta az M osztályzást. Most, évekkel a botrány és a pereskedések után a Take 2 Interactive szeretné végleg lezárni ezt az ügyet és minél hamarabb elfelejteni. Ez aktivitásban annyit jelent, hogy a 2008. május 16-ig érkezett panaszok küldőinek a kiadó 5$ és 35$ közötti összegget küld kárpótlásul. GameStar-os barátaink rávilágítottak a lényegre: "...ezek között valójában mennyien vették zokon a játékban látottakat, és mennyi csupán a haszonleső.".

2010.03.30 18:57  ▪ Forrás: GameStar Online  ▪ Írta: VISALI

Hannibal
Offline
2010. 03. 30. 20:20
Pedig egész jó kis mód, az egész illik is SA-ba Én nekem nem olyan nagy botrány nem mindegy hogy nénikét lövünk feJbe (meg mindenfajta brutalittás benne van a játékban ) vagy "szexuális kapcsolatot létesítünk"? Amúgy is a kiadott játékban nincs benne, azt kell hibáztatni aki moddoljta. Amúgy teljesen igaz hogy legtöbben haszonlesésből akarnak kártérítést (mint a néni esete aki a macskáját a mikróban szárította meg és kártérítést akart hogy a macska felrobbant és nem volt ráírva hogy állatot nem szabad betenni)
Aki letölti meg gondolom tudja hogy mi a sex tehát "maradandó kárt nem szenved" az illető

MateL
Offline
2010. 03. 30. 21:32
ezt igazán azért nem értem, mert a .... sokkal természetesebb része az életnek, mint az öldöklés és erőszak.

mrp
Offline
2010. 03. 30. 22:31
3000 HUF-os csekkért aztán megérte éveket pereskedni. Ezek tudnak valamit.

Hannibal
Offline
2010. 03. 30. 22:45
mátéka teljesen igazad van csak ez az "élet természetes része" még mindig eléggé tabu téma míg az öldöklést mindennap láthatjuk,tapasztalhatjuk,hallhatjuk(gamek,tv,rádió,suli stb..) Ráadásul pontatlan mert az öldöklés,brutalitás,erőszak, is midennapi része az ember életének. Nincs még ennnyire undorító lény mint az ember; mekkora tudással rendelkezik és milyen barbár pusztító is egyben.Nekünk a vérünkben van a gyilkolás, és ami még elszomorítóbb hogy szeretjük is.

tibicsoki200
Offline
2010. 03. 31. 15:37
csumi
lehet hogy hülye vagyok de én emlékszem hogy nemi szerveket nem mutatnak vagy csak nekem nem mutatja

Athlon
Offline
2010. 03. 31. 20:16
Szerintem sem olyan nagy dologDe annak örülök, hogy egy dán modder törte fel

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink