Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA SA - Kártérítés a Hot Coffee miatt

2010.03.30 18:57  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GameStar Online

Akik már több éve figyelgetik a videojáték-világban felröppenő híreket bizonyára emlékeznek még arra a botrányra, amikor 2005-ben a GTA San Andreas első kiadásának személyi számítógépekre írt verziójában egy dán modder, Patrick Wildenborg egy rejtett minijátékot talált, mely lehetővé tette a szexuális kapcsolatot a barátnőkkel.

Mivel a játék eredetileg M osztályzást kapott az ESRB-től azonnal újraértékelték a játékot és AO jelzést kapott. Nemsokkal később a boltokba került egy második kiadás - 2.0 verziószámmal -, melyben ez kis extra már rejtve sem található meg, így megkaphatta az M osztályzást. Most, évekkel a botrány és a pereskedések után a Take 2 Interactive szeretné végleg lezárni ezt az ügyet és minél hamarabb elfelejteni. Ez aktivitásban annyit jelent, hogy a 2008. május 16-ig érkezett panaszok küldőinek a kiadó 5$ és 35$ közötti összegget küld kárpótlásul. GameStar-os barátaink rávilágítottak a lényegre: "...ezek között valójában mennyien vették zokon a játékban látottakat, és mennyi csupán a haszonleső.".

Hannibal

Offline
2010. 03. 30. 20:20
Pedig egész jó kis mód, az egész illik is SA-ba Én nekem nem olyan nagy botrány nem mindegy hogy nénikét lövünk feJbe (meg mindenfajta brutalittás benne van a játékban ) vagy "szexuális kapcsolatot létesítünk"? Amúgy is a kiadott játékban nincs benne, azt kell hibáztatni aki moddoljta. Amúgy teljesen igaz hogy legtöbben haszonlesésből akarnak kártérítést (mint a néni esete aki a macskáját a mikróban szárította meg és kártérítést akart hogy a macska felrobbant és nem volt ráírva hogy állatot nem szabad betenni)
Aki letölti meg gondolom tudja hogy mi a sex tehát "maradandó kárt nem szenved" az illető
MateL

Offline
2010. 03. 30. 21:32
ezt igazán azért nem értem, mert a .... sokkal természetesebb része az életnek, mint az öldöklés és erőszak.
mrp

Offline
2010. 03. 30. 22:31
3000 HUF-os csekkért aztán megérte éveket pereskedni. Ezek tudnak valamit.
Hannibal

Offline
2010. 03. 30. 22:45
mátéka teljesen igazad van csak ez az "élet természetes része" még mindig eléggé tabu téma míg az öldöklést mindennap láthatjuk,tapasztalhatjuk,hallhatjuk(gamek,tv,rádió,suli stb..) Ráadásul pontatlan mert az öldöklés,brutalitás,erőszak, is midennapi része az ember életének. Nincs még ennnyire undorító lény mint az ember; mekkora tudással rendelkezik és milyen barbár pusztító is egyben.Nekünk a vérünkben van a gyilkolás, és ami még elszomorítóbb hogy szeretjük is.
tibicsoki200

Offline
2010. 03. 31. 15:37
csumi
lehet hogy hülye vagyok de én emlékszem hogy nemi szerveket nem mutatnak vagy csak nekem nem mutatja
Athlon

Offline
2010. 03. 31. 20:16
Szerintem sem olyan nagy dologDe annak örülök, hogy egy dán modder törte fel

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak