Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Emlékeztető: GTA IV PC Multiplayer Event ma!

2010.04.02 10:07  |  Írta: Ben Dover

Bár egyelőre még csak az eredeti Grand Theft Auto IV-gyel, de ma is megrendezésre kerül egy Multiplayer Event, melynek során a megszokott módon a fejlesztők ellen is megküzdhetünk. Ezúttal ismét sokunk elsődleges játékplatformja, a PC került terítékre.

Magyar idő szerint tehát ma (pénteken) 22:00 órától hajnali 01:00 óráig van lehetősége a PC-seknek a Rockstar ellen - meg úgy általában is - játszani. Esetleges élményeiteket megoszthatjátok fórumunkon vagy kommentben. Azok számára, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak részt venni az Eventen, a Rockstar minden esemény után készít egy összefoglalót, képekkel. A korábbi összefoglalókat ITT tekinthetitek meg.

Most pedig részletek a mai mókáról:

NÉZD ÉS CHATELJ ÉLŐBEN
Csatlakozz a legújabb Social Club Multiplayer Event oldalunkon látható élő közvetítéshez! Esetleg nézd közvetlenül az egyik Rockstar csapattárs játékmenetét! Ezen kívül egy chatboxot is létrehoztunk azoknak, akik csapattársat keresnek, vagy csak csevegni akarnak.

HOGYAN TALÁLJ MEG MINKET?
Szólj egy havernak és lépj be egy Ranked Team Deathmatch-be Party Mode-ban! Párosával fogunk játszani, tehát győződj meg róla, hogy a csapatod létszáma 2 lesz. Ha Party Mode-ban elindítod a Team Deathmatch játékmódot, automatikusan egy különleges lobby képernyőre kerülsz velünk és más résztvevőkkel. Bővebb infó a Party Mode-ról lentebb.

SZÜKSÉGED VAN EGY PARTNERRE?
Lépj fel a chatboxra az esemény alatt vagy csak postold a Gamertaged itt a kommenteknél! Valaki biztosan fölvesz.

HIVATALOS ROCKSTAR GAMERTAGEK
A következő Rockstar Gamertagek fognak részt venni:

GwRockstar3
GwRockstar4 
GwRockstar5 
GwRockstar6 

A PARTY MÓDRÓL...
A Grand Theft Auto IV beépített Party Módja segítségével könnyedén szervezhetsz csapatot, és találhatsz meccseket. Három gyors és egyszerű lépésben neki is kezdhetsz ennek:

  1. Mentsd el a jelenlegi állásodat! Kezdésnek kapd elő a játékbeli mobiltelefont, a "Fel" billentyű lenyomásával! Ezután válaszd a Multiplayer > Ranked Match > Quick Match > Party Mode > Yes menüpontokat!
  2. Ezt követően ismét vedd elő a mobiltelefont és válaszd a Friends opciót barátaid meghívásához! (Legalább egy haverra lesz szükséged ahhoz, hogy a Rockstarral játssz)
  3. Ha csapatod készen áll a küzdelemre, a mobiltelefonban navigálj a Games > Team Deathmatch menükre, és hajrá.

További Multiplayer Eventek időpontjai, köztük a hamarosan megjelenő Red Dead Redemption és Episodes for Liberty City (PC/PS3) eseményekkel is, ide kattintva megtekinthetők. Jó szórakozást mindenkinek!

Athlon

Offline
2010. 04. 02. 18:42
Nézni fogom!
Benes

Offline
2010. 04. 04. 21:21
Én is nézni fogom, mert sajnos nem tudok részt venni, mivel nincs most a gépen a game
Athlon

Offline
2010. 04. 05. 14:16
Hát erről már lemaradtál.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak