Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Jó játék, csak sok az illegális letöltő

2010.04.04 20:09  |  Írta: VISALI  |  Forrás: MCV

A Rockstar Games egyik legújabb kézikonzolokra írt játéka, a GTA Chinarown Wars már több, mint egy éve érkezett Nintendo DS platformra, és azóta már a Sony PlayStation Portable hordozható konzoljaira, illetve az Apple iPhone és iPod Touch kütyüjeire is elérhető.

A Grand Theft Auto sorozatban egyedi a Huang Lee történetét elmesélő epizód az úgynevezett izometrikus nézetével, de technikáival más játékokat is egyértelműen lealáz. Nem csoda, hogy az értékelők szerint ez az eddigi legjobb DS játék, és a PSP veriziót is a második helyre sorolták. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem kelt el már a megjelenéskor millió példány?

Egy dolog az M értékelésű játékok és a Nintendo platformok viszonya, de nem is számítottak a fejlesztők nagy eladásokra, viszont az első hónapra tervezett 200 000 eladási példányszám fele sem jött össze. Később a PSP változat már sikeresebb volt - ebből több, mint 1 millió tűnt el a boltok polcairól, viszont az sem aratott kimagasló sikert.

Ennek oka nem más, mint a sok illegális letöltő. Ben Feder, a GTA franchise részeinek kiadásáért felelő Take-Two Interactive vezérigazgatója az MCV-nek nyilatkozott a GTA CW eladásairól, és valljuk be, még csak nem is számít tabu témának a játék személyi számítógépeken emulátor segítségével való játszása.

Az interjú alatt persze szóba került az iPhone OS operációs rendszerekre írt verzió is, ami mint kiderült a legtöbb bevételt hozta az  App Store-on az összes iPhone játék közül, és további sikerekre számítanak az e hónapban megjelenő iPad verziótól is.

Hannibal

Offline
2010. 04. 04. 20:19
Úgy néz ki éléggé levagyok maradva de, mi az a Ipad? Lényegében az mint a többi I kütyü nem?
Gege

Offline
2010. 04. 04. 20:31
Hannibal: Tegnap jelent meg, az Apple ún. Tablet-je, lényegében egy iPod Touchra hasonlít, ám igen nagy jövő áll előtte.
Athlon

Offline
2010. 04. 05. 00:05
Egy nagy érintöképernyős tálca

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak