Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Jó játék, csak sok az illegális letöltő

A Rockstar Games egyik legújabb kézikonzolokra írt játéka, a GTA Chinarown Wars már több, mint egy éve érkezett Nintendo DS platformra, és azóta már a Sony PlayStation Portable hordozható konzoljaira, illetve az Apple iPhone és iPod Touch kütyüjeire is elérhető.

A Grand Theft Auto sorozatban egyedi a Huang Lee történetét elmesélő epizód az úgynevezett izometrikus nézetével, de technikáival más játékokat is egyértelműen lealáz. Nem csoda, hogy az értékelők szerint ez az eddigi legjobb DS játék, és a PSP veriziót is a második helyre sorolták. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem kelt el már a megjelenéskor millió példány?

Egy dolog az M értékelésű játékok és a Nintendo platformok viszonya, de nem is számítottak a fejlesztők nagy eladásokra, viszont az első hónapra tervezett 200 000 eladási példányszám fele sem jött össze. Később a PSP változat már sikeresebb volt - ebből több, mint 1 millió tűnt el a boltok polcairól, viszont az sem aratott kimagasló sikert.

Ennek oka nem más, mint a sok illegális letöltő. Ben Feder, a GTA franchise részeinek kiadásáért felelő Take-Two Interactive vezérigazgatója az MCV-nek nyilatkozott a GTA CW eladásairól, és valljuk be, még csak nem is számít tabu témának a játék személyi számítógépeken emulátor segítségével való játszása.

Az interjú alatt persze szóba került az iPhone OS operációs rendszerekre írt verzió is, ami mint kiderült a legtöbb bevételt hozta az  App Store-on az összes iPhone játék közül, és további sikerekre számítanak az e hónapban megjelenő iPad verziótól is.

2010.04.04 20:09  ▪ Forrás: MCV  ▪ Írta: VISALI

Hannibal
Offline
2010. 04. 04. 20:19
Úgy néz ki éléggé levagyok maradva de, mi az a Ipad? Lényegében az mint a többi I kütyü nem?

Gege
Offline
2010. 04. 04. 20:31
Hannibal: Tegnap jelent meg, az Apple ún. Tablet-je, lényegében egy iPod Touchra hasonlít, ám igen nagy jövő áll előtte.

Athlon
Offline
2010. 04. 05. 00:05
Egy nagy érintöképernyős tálca

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink