Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Episodes from Liberty City - Lost in the Mix videó

2010.04.08 16:13  |  Írta: VISALI  |  Forrás: Rockstar Newswire

Bizony, a Luis artwork, a négy nagyfelbontású screenshot u - melyeket oldalunk ideiglenes külsejéhez is felhasználtunk -  és az első két Video Editor segítségével készült klip után megérkezett az harmadik ingame videó is az epizodikus tartalmak új portjait reklámozandóan Lost in the Mix címmel.

Úgy tűnik a Rockstar Games nagyon szeretné kárpótolni a személyi számítógépeken játszó rajongókat a számukra készült átírat indokolatlan késése miatt, hiszen az április 2-án a GTA Episodes from Liberty City Multiplayer Event helyett egy Grand Theft Auto IV PC-s online megmérettetés került megrendezésre, valamint eddig csak a személyi számítógépekre írt verzióról láthattunk képeket és videókat. Az új médiaanyag rövidebb, mint az előzőek - 1 perc 20 másodperces klipet vágtak össze a fejlesztők. A videó kelet-amerikai idő szerint még tegnap került publikálásra, vagyis úgy tűnik, hogy a fejlesztők naponta szándékoznak meglepni minket egy-egy új videóval.

Gaby86

Offline
2010. 04. 08. 18:29
Ha meglesz a játék elsők között lesz,hogy letesztelem a Video Editort. Vajon lesz e eltérés ez és a GTA IV-ben található között. Azóta a Rockstar kirakott még egy video-t.
Érdekes mindig a TBOFT-ból van a video, TLAD-ból még nincs. Biztos a TBOFT-ra büszkébbek.
MateL

Offline
2010. 04. 08. 20:29
már a következő is kijött

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak