Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City - Lost in the Mix videó

Bizony, a Luis artwork, a négy nagyfelbontású screenshot u - melyeket oldalunk ideiglenes külsejéhez is felhasználtunk -  és az első két Video Editor segítségével készült klip után megérkezett az harmadik ingame videó is az epizodikus tartalmak új portjait reklámozandóan Lost in the Mix címmel.

Úgy tűnik a Rockstar Games nagyon szeretné kárpótolni a személyi számítógépeken játszó rajongókat a számukra készült átírat indokolatlan késése miatt, hiszen az április 2-án a GTA Episodes from Liberty City Multiplayer Event helyett egy Grand Theft Auto IV PC-s online megmérettetés került megrendezésre, valamint eddig csak a személyi számítógépekre írt verzióról láthattunk képeket és videókat. Az új médiaanyag rövidebb, mint az előzőek - 1 perc 20 másodperces klipet vágtak össze a fejlesztők. A videó kelet-amerikai idő szerint még tegnap került publikálásra, vagyis úgy tűnik, hogy a fejlesztők naponta szándékoznak meglepni minket egy-egy új videóval.

2010.04.08 16:13  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Gaby86
Offline
2010. 04. 08. 18:29
Ha meglesz a játék elsők között lesz,hogy letesztelem a Video Editort. Vajon lesz e eltérés ez és a GTA IV-ben található között. Azóta a Rockstar kirakott még egy video-t.
Érdekes mindig a TBOFT-ból van a video, TLAD-ból még nincs. Biztos a TBOFT-ra büszkébbek.

MateL
Offline
2010. 04. 08. 20:29
már a következő is kijött

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink