Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Cuban Hermes rajongói art

2010.04.08 21:07  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GTAGaming.com

Most, hogy a Rockstar Games egyelőre nem fejleszt új Grand Theft Auto epizódot - vagy inkább pontosabban még nem jelentették be -, csupán portolják a GTA: Episodes from Liberty City két játékát valahogy elhallgattak a művészi tehetséggel megáldott rajongók, köztük a híres Patrick Brown is.

Tű persze mindig akad a szénakazalban. Redfill készített egy GTA Vice City-hez kapcsolódó artworköt, melynek középpotnjában a kubaiak bandajárművének, a Cuban Hermes-nek egy példányát láthatjuk. A mű erről kapta címét.

UPDATE: Most, hogy a csend után ismét felkutattuk a feledésbe merült alkotókat rátaláltunk Patrick Brown egy új művére, mely egy Grand Theft Auto IV Multiplayer jelenetet ábrázol.

A kép egy nagyobb képregény egyik jelenete. Kattints ide a teljes megtekintéséhez.

Stofi

Offline
2010. 04. 08. 22:14
Csak egy kérdés: direkt írod kis betűvel azt, hogy Vice city? Nem azért mondom, hogy kötözködjek, kíváncsi vagyok (már láttam más itteni cikkeknél is ezt). Mert szerintem így nem helyes.
Shotgun

Offline
2010. 04. 08. 22:38
Szerintem meg nézd meg az összes Vice city logo-t. Tökre mindegy, hogy az ember hogy írja.
Stofi

Offline
2010. 04. 09. 14:09
Nem kell támadásnak venni a megjegyzésem, csupán kérdeztem. Egyébként, ha belegondolsz az összes városnevet nagybetűvel kell írni (akárhány szóból is áll - mindet). Tulajdonnevek. Az, hogy a logóban kisbetűvel használják, az már technikai kérdés. Ettől függetlenül nagyon becsülöm a munkátokat nem célom a fikázás, csupán egy pozitív észrevétel megosztása.
Shotgun

Offline
2010. 04. 09. 14:24
Értem én, csak gondolom, hogy inkább nagyobb jellegű hibákat jelentsetek. Bár az, hogy nagyobb hibákat nem jelentetek, nekünk pozitív is lehet. De innentől ügyelni fogunk az ilyen dolgokra is. VISALI kolléga legalábbis biztosan, mert megfogadta a tanácsod.
Visali

Offline
2010. 04. 09. 14:48
VISALI kolléga nem a helyesírásáról híres. Ha legközelebb írom a játék nevét nagy C betűt írok, meg majd ha lesz rá időm a VCs cikkekben is javítom. Most viszont a GTA3 szekcióval vok elfoglalva, és ügyelni fogok rá, h a Liberty City nagy C betűvel legyen mindenhol.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak