Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Cuban Hermes rajongói art

Most, hogy a Rockstar Games egyelőre nem fejleszt új Grand Theft Auto epizódot - vagy inkább pontosabban még nem jelentették be -, csupán portolják a GTA: Episodes from Liberty City két játékát valahogy elhallgattak a művészi tehetséggel megáldott rajongók, köztük a híres Patrick Brown is.

Tű persze mindig akad a szénakazalban. Redfill készített egy GTA Vice City-hez kapcsolódó artworköt, melynek középpotnjában a kubaiak bandajárművének, a Cuban Hermes-nek egy példányát láthatjuk. A mű erről kapta címét.

UPDATE: Most, hogy a csend után ismét felkutattuk a feledésbe merült alkotókat rátaláltunk Patrick Brown egy új művére, mely egy Grand Theft Auto IV Multiplayer jelenetet ábrázol.

A kép egy nagyobb képregény egyik jelenete. Kattints ide a teljes megtekintéséhez.

2010.04.08 21:07  ▪ Forrás: GTAGaming.com  ▪ Írta: VISALI

Stofi
Offline
2010. 04. 08. 22:14
Csak egy kérdés: direkt írod kis betűvel azt, hogy Vice city? Nem azért mondom, hogy kötözködjek, kíváncsi vagyok (már láttam más itteni cikkeknél is ezt). Mert szerintem így nem helyes.

Shotgun
Offline
2010. 04. 08. 22:38
Szerintem meg nézd meg az összes Vice city logo-t. Tökre mindegy, hogy az ember hogy írja.

Stofi
Offline
2010. 04. 09. 14:09
Nem kell támadásnak venni a megjegyzésem, csupán kérdeztem. Egyébként, ha belegondolsz az összes városnevet nagybetűvel kell írni (akárhány szóból is áll - mindet). Tulajdonnevek. Az, hogy a logóban kisbetűvel használják, az már technikai kérdés. Ettől függetlenül nagyon becsülöm a munkátokat nem célom a fikázás, csupán egy pozitív észrevétel megosztása.

Shotgun
Offline
2010. 04. 09. 14:24
Értem én, csak gondolom, hogy inkább nagyobb jellegű hibákat jelentsetek. Bár az, hogy nagyobb hibákat nem jelentetek, nekünk pozitív is lehet. De innentől ügyelni fogunk az ilyen dolgokra is. VISALI kolléga legalábbis biztosan, mert megfogadta a tanácsod.

Visali
Offline
2010. 04. 09. 14:48
VISALI kolléga nem a helyesírásáról híres. Ha legközelebb írom a játék nevét nagy C betűt írok, meg majd ha lesz rá időm a VCs cikkekben is javítom. Most viszont a GTA3 szekcióval vok elfoglalva, és ügyelni fogok rá, h a Liberty City nagy C betűvel legyen mindenhol.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink