Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nyereményjáték!

Hosszú kihagyás után ismét nyereményjátékkal lepünk meg benneteket. Ezúttal azonban ismét - a GTAPlace.hu történetében másodszor - mi gondolkodtunk el egy ilyen esemény megszervezésén, és a munkálatokban neves partnerünk, a GameStar segítségét kértük.

Az első nyereményjátékunkhoz hasonlót szerettünk volna, vagyis valami kvízszerűt. Ezúttal azonban úgy oldjuk meg ezt, hogy nem kérjük a kedves látogatókat arra, hogy regisztráljának oldalunkon, egy fillért sem kell kockáztatnotok, mert nincs szó SMS küldésről, és mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolni.

A válaszlehetőségekhez most betűk is párosulnak - A, B és C. A helyes válaszhoz tartozót kell elküldenetek oldalunk fő e-mail címre, a gtaplace[kukac]gtaplace[pont]hu címre. A helyes választ tartalmazó levelek közül kisorosolunk egyet, melyre gratuláló választ küldünk.

Tehát a nyertessel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, és megbeszéljük a továbbiakat.

Hogy mi is a nyeremény? A boltok polcain még frissnek számító GTA: Episodes from Liberty City személyi számítógépekre (PC) VAGY PlayStation 3 konzolokra írt változatának egy példánya. A nyertes eldöntheti, hogy melyik portot kéri. A nyereményt nem más, mint a CNG.HU kft, a GTA család hivatalos magyarországi forgalmazója biztosítja.

Sajnos azonban a nyereményjáték szűk keretek között működik, ugyanis a nyereményt nem tudjuk elküldeni a világ másik felére. Ezért lekorlátoztuk a zónát Magyarországra, Szlovákiára, Romániára, Szerbiára, Horvátországra, Szlovéniára és Ausztriára - tehát ahol nagyobb számban él magyar közösség és ahonnan kimagasló számban fogad oldalunk látogatókat.

A határidő május 14., vagyis mindössze tíz nap alatt kell elküldenetek egy e-mailt. A kérdésre a helyes választ megtaláljátok oldalunkon is. Mindössze két kattintás elég ehhez - sőt, ha logikusan gondolkodsz akár egy is.

A létrehozott kis nyereményjáték oldalon minden szükséges információt megtaláltok.

2010.05.04 18:00 ▪ Írta: GTAPlace.hu Csapata

Gaby86
Offline
2010. 05. 04. 21:17
Ez jó ötlet. E-mailben tárgynak mit kell megadni?

MateL
Offline
2010. 05. 04. 21:28
basszus én meg pont ma vettem meg

Bence (Visali)
Offline
2010. 05. 04. 21:33
Gaby86: Tárgynak bármit megadhatsz.
mátéka: Sztem jobban jársz, mert a nyertes még várhat két hetet.

Dancsy
Offline
2010. 05. 05. 14:05
c00000L Istenek vagytok

sanyi333
Offline
2010. 05. 05. 16:37
bakker a gtaxtreme.info honlapon most nem hírdetésből de ott már 1 hónapja lehet iet nyerni csak boxon és csak hozzászólásokat kell írni. mien kis copy-s genyók vagytok ti

Bence (Visali)
Offline
2010. 05. 05. 16:50
Először is ne illes minket trágár szavakkal. Azt hiszem nem ezt érdemeljük azért, mert informálunk téged a GTA világ híreiről minél hamarabb és minél pontosabban, másrészt mi egyetelen felhasználónkra sem mondunk ilyeneket.

Aztán Egyrészt az inzultálás, másrészt pedig a reklám miatt kitilthatnálak, de én nem teszem meg, mert egyszerűen nincs igazad.
Maga a GameStar rá a tanú, h mi ezt a nyereményjátékot már régóta tervezzük, és hosszas értekezések után most tudtuk kitenni.
Az, hogy a megjelenés apropóján nyereményjátékok vannak természetes, és szerintem ha a gtagaming.com-on lenne akkor nem mondanád ezt. A GTAXtreme.info-val pedig megvan a kapcsolatunk. Eleinte bajos volt, mert cikkeket másolt, és azokat kellett leszedetnünk, de tekintve, hogy az Elitgamer.net már a partnerünk mondhatni jóban vunk az oldallal, és szándékosan nem lehet X360 verziót nyerni, hogy ne szabotáljuk más nyereményjátékát.

Shotgun
Offline
2010. 05. 05. 17:15
sanyi333: Válaszra sem méltatom a dolgot. Valószínű, hogy lemásoltunk egy SZPONZORÁLT nyereményjátékot. Intelligencia rulz... kár, hogy veled nem lehet ezt a fogalmat egy napon emlegetni.

sanyi333
Offline
2010. 05. 05. 18:18
hát mondjuk igazatok van valamien részt de ne mennyünk bele a trágár szavakat csak úgy hozzá írja az ember h hatást kelltsen de mindegy asszem zen túlléphetünk annyi tuti h ettől még a gtaxtremenek elöbb volt kint de mindegy itt is meg ott is ó és bocs az előző megnyilvánulásomért

Shotgun
Offline
2010. 05. 05. 20:52
Semmi gond. Én kérek elnézést, az intelligencia szintedre tett megjegyzésért. És hidd el, azt pont nem figyeltük, hogy hol van kint hamarabb nyereményjáték. Ez nektek is csak jó, mert több forrásból is biztosított egy esetleges nyeremény

Madd Dogg
Offline
2010. 05. 08. 20:12
A ez a játék nekem kell Meg akarom nyerni

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink