Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

E3 - Grand Theft Auto: Vice City 2 bejelentés?

Egy érdekes hozzászólásra bukkant Shotgun kolléga, mikor a legnagyobb angol nyelvű Grand Theft Auto orientált fórumon, a GTAForums.com-on kutatgtatott. Wenis IV nevű felhasználó az egyik topikban a GameReactor.eu hírportálon rábukkant egy három oldalból álló listára, mely az idei E3 konferencián szereplő játékok listáját tartalmazza.

A legnagyobb érdekesség, hogy az iratban a Take-Two Interactive alatt az L.A. Noire és a Max Payne 3 után két eddig be nem jelentett játék, a Bully 2 és egy Grand Theft Auto: Vice City 2 névre keresztelt GTA epizód is szerepel. Természetesen ez a lista feltehetőleg hamis, bár két felsorolt játék részvételét már bejelentették a lista kiszivárgása óta. A játék neve viszont érdekes.

Az egyik ok hogy csupán GTA előtag van, és nem GTA IV. Ez persze még semmit sem jelent, mert a The Ballad of Gay Tony-nál is mellőzték a római négyes-t, amit én elvi alapon azzal a magyarázattal dolgoztam fel, hogy míg az alapjátékban és a The Lost and Damned-ben egy oldalon állunk, a második epizodikus tartalomban már a másik oldalról szemléljük a gyémántok sorsát. Persze ez csak az én agyam szüleménye. A másik ok amiért érdekes a játék neve, hogy a Vice City 2-ben nem római, hanem arab szám van.

2010.05.16 13:51  ▪ Forrás: GameReactor  ▪ Írta: VISALI

MolGabi
Offline
2010. 05. 16. 14:21
Remélem nem baj, hogy leírom megint, de rengeteg utalás van Vice City-re a kiegészítőkben is ! Nagyon valószínűnek tartom, hogy ez lesz a következő város. Tegnap kijátszottam a Gay Tony-t is, és végignéztem a stáblistát. A legutolsó képkocka az, hogy elrepül egy repülő ... Persze ez nem jelent semmit, csupán utalások vannak dolgokra. De majd meglátjuk !
Egyébként mostanában kellene bejelenteniük egy új rész készítését is ugye ? Annak idején nem volt még netem, és nem tudom, hogy mikor jelentették be a San Andreas után a GTA IV-et. Szóval lassan időszerű is lehet egy új rész bejelentése ... szerintem ...

Gaby86
Offline
2010. 05. 16. 14:23
Nem tudom miért de reggel pont ez a cím jutott eszembe: Grand Theft Auto: Vice City 2
Halál komolyan mondom.
Bully 2 is jó lenne.

kovy29
Offline
2010. 05. 16. 15:09
A Vice City-nek sem úgy van a címe, hogy "Grand Theft Auto III: Vice City. Legalábbis, én úgy tudom.

Steve777
Offline
2010. 05. 16. 15:34
Nekem nem tetszik ez a cim, hogy Vice City 2, mert ez a harmadik Vice City lenne.

Norbeee
Offline
2010. 05. 16. 16:58
http://www.gamereactor.eu...2c1314d596aab8b
Viszont itt van az Ubisoft bejelentéseinél van a "Shaun White Snowboarding", az viszont már rég kintvan.

Shotgun
Offline
2010. 05. 16. 17:09
Nem feltétlenül azon a címen fognak bemutatni egy játékot, mint ahogy azt feljegyeztették

Hannibal
Offline
2010. 05. 16. 18:41
Abszolút mindegy hogy hol lesz vagy SA vagy VC tök mind1 úgyis jóra csinálják meg.Aúgy forma forma utalás van a GTA4 erában róluk. A cím meg bisztos hogy nem VC2 lesz. GTA V vagy valami neves mint a 2 dlc, de bisztos sztem hogy számos lesz. És kb fél-3negyed év múlva fogják bejelenteni hogy készül. kovy elvileg SA és VC eőtt ott van hogy GTAIII: mert a gta3 alatt vannak. De ez már levolt írva is a régi fórumon.

StanDoFF
Offline
2010. 05. 17. 17:00
Hát bocs, de te nem tom hol láttad hogy ott van a III, de nekem van egy SA-s borítóm (eredeti), és azon nincs, csak a GTA+SA a III nincs ott. Az már más kérdés hogy itt-ott azt írják, hogy GTA III VC v. SA, de a borítón nincs rajta.
Amúgy folytatásnak el bírnám képzelni azt, hogy a Tbogt főszereplőjével (Luis) kéne menni VC-be, és esetleg régi szereplők vissza kacsintanának bele. De ugyan igy lehetne az SA-val is.
Nekem is tök mind1, hogy hol játszódik, csak legyen profi a játék.

Hannibal
Offline
2010. 05. 19. 15:59
Az egy dolog hogy nincs ott a III logó de akkor is a GTAIII alá taertoznak. Ez olyan mint hogy az ilyen spanyolok meg mexikóiak meg hasonlók akiknek van 6 nevük azok se a teljes nevüket használják.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink