Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

E3 - Grand Theft Auto: Vice City 2 bejelentés?

2010.05.16 13:51  |  Írta: VISALI  |  Forrás: GameReactor

Egy érdekes hozzászólásra bukkant Shotgun kolléga, mikor a legnagyobb angol nyelvű Grand Theft Auto orientált fórumon, a GTAForums.com-on kutatgtatott. Wenis IV nevű felhasználó az egyik topikban a GameReactor.eu hírportálon rábukkant egy három oldalból álló listára, mely az idei E3 konferencián szereplő játékok listáját tartalmazza.

A legnagyobb érdekesség, hogy az iratban a Take-Two Interactive alatt az L.A. Noire és a Max Payne 3 után két eddig be nem jelentett játék, a Bully 2 és egy Grand Theft Auto: Vice City 2 névre keresztelt GTA epizód is szerepel. Természetesen ez a lista feltehetőleg hamis, bár két felsorolt játék részvételét már bejelentették a lista kiszivárgása óta. A játék neve viszont érdekes.

Az egyik ok hogy csupán GTA előtag van, és nem GTA IV. Ez persze még semmit sem jelent, mert a The Ballad of Gay Tony-nál is mellőzték a római négyes-t, amit én elvi alapon azzal a magyarázattal dolgoztam fel, hogy míg az alapjátékban és a The Lost and Damned-ben egy oldalon állunk, a második epizodikus tartalomban már a másik oldalról szemléljük a gyémántok sorsát. Persze ez csak az én agyam szüleménye. A másik ok amiért érdekes a játék neve, hogy a Vice City 2-ben nem római, hanem arab szám van.

MolGabi

Offline
2010. 05. 16. 14:21
Remélem nem baj, hogy leírom megint, de rengeteg utalás van Vice City-re a kiegészítőkben is ! Nagyon valószínűnek tartom, hogy ez lesz a következő város. Tegnap kijátszottam a Gay Tony-t is, és végignéztem a stáblistát. A legutolsó képkocka az, hogy elrepül egy repülő ... Persze ez nem jelent semmit, csupán utalások vannak dolgokra. De majd meglátjuk !
Egyébként mostanában kellene bejelenteniük egy új rész készítését is ugye ? Annak idején nem volt még netem, és nem tudom, hogy mikor jelentették be a San Andreas után a GTA IV-et. Szóval lassan időszerű is lehet egy új rész bejelentése ... szerintem ...
Gaby86

Offline
2010. 05. 16. 14:23
Nem tudom miért de reggel pont ez a cím jutott eszembe: Grand Theft Auto: Vice City 2
Halál komolyan mondom.
Bully 2 is jó lenne.
kovy29

Offline
2010. 05. 16. 15:09
A Vice City-nek sem úgy van a címe, hogy "Grand Theft Auto III: Vice City. Legalábbis, én úgy tudom.
Steve777

Offline
2010. 05. 16. 15:34
Nekem nem tetszik ez a cim, hogy Vice City 2, mert ez a harmadik Vice City lenne.
Norbeee

Offline
2010. 05. 16. 16:58
http://www.gamereactor.eu...2c1314d596aab8b
Viszont itt van az Ubisoft bejelentéseinél van a "Shaun White Snowboarding", az viszont már rég kintvan.
Shotgun

Offline
2010. 05. 16. 17:09
Nem feltétlenül azon a címen fognak bemutatni egy játékot, mint ahogy azt feljegyeztették
Hannibal

Offline
2010. 05. 16. 18:41
Abszolút mindegy hogy hol lesz vagy SA vagy VC tök mind1 úgyis jóra csinálják meg.Aúgy forma forma utalás van a GTA4 erában róluk. A cím meg bisztos hogy nem VC2 lesz. GTA V vagy valami neves mint a 2 dlc, de bisztos sztem hogy számos lesz. És kb fél-3negyed év múlva fogják bejelenteni hogy készül. kovy elvileg SA és VC eőtt ott van hogy GTAIII: mert a gta3 alatt vannak. De ez már levolt írva is a régi fórumon.
StanDoFF

Offline
2010. 05. 17. 17:00
Hát bocs, de te nem tom hol láttad hogy ott van a III, de nekem van egy SA-s borítóm (eredeti), és azon nincs, csak a GTA+SA a III nincs ott. Az már más kérdés hogy itt-ott azt írják, hogy GTA III VC v. SA, de a borítón nincs rajta.
Amúgy folytatásnak el bírnám képzelni azt, hogy a Tbogt főszereplőjével (Luis) kéne menni VC-be, és esetleg régi szereplők vissza kacsintanának bele. De ugyan igy lehetne az SA-val is.
Nekem is tök mind1, hogy hol játszódik, csak legyen profi a játék.
Hannibal

Offline
2010. 05. 19. 15:59
Az egy dolog hogy nincs ott a III logó de akkor is a GTAIII alá taertoznak. Ez olyan mint hogy az ilyen spanyolok meg mexikóiak meg hasonlók akiknek van 6 nevük azok se a teljes nevüket használják.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak