Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Magyarországi játékszoftver-eladási toplista - GTA epizódok a 19. héten

Már sok víz kiáradt a Tiszából [Ez már nem vicces - by VISALI] legutóbbi magyarországi játékszoftver-eladási toplistával foglalalkozó hírünk publikálása óta. Természetesen azóta változott a felállás. Játékok jelentek meg és merültek lassacskán feledésbe, de egy-egy GTA epizód valamilyen formában többnyire ott volt a listákon, mégha nem is az első tíz között.

A múltheti összesítésben vannak meglepő adatok. A Grand Theft Auto IV az utóbbi időben újra fogyni kezdett a boltok polcairól, és a 19. héten a PC-s verzió a 16. volt. Ez talán a 6. javításnak köszönhető, hiszen az 1.0.6.0 verziószámot viselő patch a hibákban nem szegény lemezre kerülő 1.0.0.0-ás verzió panacea magnája, és a gamer közösség azon tagjai, akik úgy gondolták, hogy a személyi számítógépekre portolt változat csak egy tupírozott szenny bizonyára jobb belátásra tértek.

Az Xbox 360 verzió nagyon jól fogy, hiszen a TOP10-ben benne van a maga nyolcadik helyével.

A valamivel több, mint egy hónapja megjelent epizodikus tartalmakról viszont sajnos nem mondhatjuk el, hogy tömegesen kapkodják a rajongók. Reméljük ez annak tudható be, hogy többségetek a Games for Windows LIVE  Xbox LIVE vagy PlayStation Network rendszerről tölti le a The Lost and Damned-et és a The Ballad of Gay Tony-t. Persze tudjuk mi, hogy torrentről olcsóbb... Azt hiszem mégis szükséges egy tesztet írnunk az Episodes from Liberty City-ről, hiszen a DLC-k kulcsfontosságúak az alapjáték történet e szempontjából, és igenis ÉRDEMES megvásárolni őket.

Viszont lehet, hogy mi vagyunk a hibások :P Bizonyára az az 531 nyereményjátékban résztvevő rajongó félt megvásárolni egy példányt, hátha nyer. Persze bizonyára ez a szám csak töredéke a valódi kiéhezett játékosok számának.

A legnagyobb meglepetés viszont a GTA: Chinatown Wars. Sokan kritizálják a PlayStation Portable kézikonzolokra írt változatot, amit a kevésbé részletes grafikának és mindenekelőtt az izometrikus nézetnek tudható be. Valóban a Stroies részekben megvalósítható volt a külső nézet, de sokan nem veszik figyelembe, hogy ez egy Nintendo DS játék portjához képest igenis minőség.

Tehát a GTA CW nem a PSP-s listán van előkelő helyen. Az iPhone és iPod Touch verzióról nincs információnk, úgyhogy maradt az eredeti változat, a Nintendo DS-re írt, sok oldalról egyedi GTA epizód. Ahhoz képest, hogy az NDS verzió botrányosan rosszul indított mi magyarok szeretjük, hiszen a tizedik helyen feszít.

2010.05.22 08:53  ▪ Forrás: Slágerlisták.hu  ▪ Írta: VISALI

Stofi
Offline
2010. 05. 23. 22:32
Hát persze, torrentről olcsóbb... Csak azt nem értem még mindig, hogy miért csinálnak a Rockstarnál PC portot a játékokból. Most a Red Dead Redemptionnél is azok rinyálnak a legjobban a portolásért, akik a megjelenés előtti hétben már leszedik, játszanak vele pár órát, aztán nyomják majd a fikázást a fórumon... (Akinek nem inge ugye, de sajnos a PC-s játékosok nagy hányada ilyen.)

csongi30
Offline
2010. 05. 23. 22:52
hát ez nem pont így van sokaknak nem tellik külön console ra és a pc a legjobb hisz nem cska a játékra jó és nagyon sokan megveszik de magyarországon rengetegen vannak akiknek nem tellik 10 ezres játékokra így könnyebb letölteni, sajnos én is sokszor leszedem a játékokat netről de végigviszem mindig őket és utánna is sokszor játszom velük és másrészt meg a rockstarnak tuti megérí rárakni pc re is a játékokat szóval azért nem éppen igaz amit mondasz persze ez nem kötekedés vagy valami csak egy kissebb vélemény ráadásul ennyi erőlvel ne csináljanak játékokat mert boxra is ugyan úgy le tudják tölteni netre meg ps3 ra is szóval nagyon nincs igazad stofi és mégegyszer elnézést h beleszóltam

Stofi
Offline
2010. 05. 23. 23:09
Nem érdemes összehasonlítani a pécés és a konzolos játékeladásokat... Ég és föld a különbség. Itt nem arról van szó, hogy hol van warez, mert az mindenütt megjelent már. De ami a számítógépes letöltéseket illeti, tényleg elkeserítő a helyzet. És igen, nekem az a véleményem: akinek nincs rá pénze, az gyűjtse össze plusz melóval, vagy akármivel, vagy ne játszon. Ennyi.

csongi30
Offline
2010. 05. 24. 00:25
Hát nem tom én jó magam 15 éves vagyok se muter se fater nem ad pénzt dolgozni meg nem nagyon tok suli mellet és nincs is sok kedvem most ugyen ezt egy 13 éves gyerek meg se teheti hisz 14 éves kortól felügyelettel lehet 4 órában dolgozni 16 tól lehet felügyelet nélkül dolgozni szóval nincs miből gyűjteni én karácsonyra kapok pénzt meg szülinapra abból meg inkább mást veszek ha már a játékokat le tom tölteni de pl a gta episode from librty ciityt én boxra is és pc re is megvettem

Bence (Visali)
Offline
2010. 05. 24. 14:06
Stofi: Én nem csak a játékra, de meg új PC-re is gyűjtöttem. De a warezzel nem feltétlenül van igazad. Bár le lehet tölteni a Games for Windows LIVE, a Social Club és az aktiválás, meg persze a SecuROM miatt lényegesen kevesebbet kapnak a tört játékokban, pláne, h néhány javításhoz újra kell dolgozni a cracket. Viszont nagyon sokan veszik PC-re. Vmikor a GTA IV volt a legjobban elkelt cím a rendszeren.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink