Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Chinatown Wars Lite

A Rockstar Games ma a hivatalos híroldalon bejelentette a GTA Chinatown Wars Lite megjelenését iPhone-ra és iPod Touch-ra. Ez a sok oldalról egyedi kézikonzolokra írt epizód egyfajta demo verziója, ami segít megbizonyosodni arról, hogy mennyire jó játék.

A GTA Chinatown Wars Lite teljesen ingyenes, és 2.0.0 verziószámmal érhető el az App Store-on. A 144MB méretű fájl az első három küldetést tartalmazza, melyben megismerkedünk Huang Lee-vel, Wu Kenny Lee-vel és a triáddal. Futtatásához a 3.12-es Firmware szükséges.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Vigyázat, a GTA Chinatown Wars és a Chinatown Wars Lite nem ugyanaz, tehát a 2.0.0 verziószám ne tévesszen meg. Az eredeti teljes játék, melynek legfrissebb verziója az 1.1.0 természetesen továbbra is elérhető 7,99€-ért, és 232MB-ot foglal.

» Letöltés az App Store-ból «

2010.05.26 20:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: VISALI

Athlon
Offline
2010. 05. 27. 22:38
Juhú!Már töltöm is le!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink